Pirkanmaan hyvinvointialue

Mihin hyvinvointialueen rahat riittävät – tervetuloa osavuosikatsauksen mediainfoon 17.5. klo 10.30

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialue on toiminut nyt reilut neljä kuukautta. Miten alkuvuoden talous ja toiminta on toteutunut ja mihin loppuvuodesta on varauduttava? Millaisia tavoitteita on asetettu ja miten muutostyö etenee? Tervetuloa mediainfoon!

Ensimmäinen osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta valmistuu aluehallituksen käsiteltäväksi 22.5. Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola kertoo Pirkanmaan hyvinvointialueen toiminnan ja talouden tilanteesta alkuvuoden tietojen perusteella keskiviikkona 17.5. klo 10.30 – 11.15 Taysin kampuksella.

  • Tilaisuus pidetään Tampereella Taysin kampuksella osoitteessa Biokatu 12, 1. kerros, Iso kokoushuone (ravintola Ellipsin vieressä). 
  • Paikalla on myös muita hyvinvointialueen johdon edustajia.
  • Ilmoita osallistumisestasi etukäteen viestinta@pirha.fi, jotta voimme varautua striimaajien tai haastattelujen tarpeisiin. Osallistumistietoa tarvitaan myös tarjoilujen varalta.

Etkö pääse paikalle? Tilaisuutta voi seurata myös Teamsin kautta. 

Liity lähetykseen tästä linkistä 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme