Intersonic Oy

Mika Pynnönen on nimetty Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen

Jaa

Mika Pynnönen siirtyy 1.6.2021 alkaen Audico Holding Oy:n varatoimitusjohtajan paikalta Intersonic Oy:n ja Intersonic AB:n toimitusjohtajaksi.

Intersonic Oy:n toimitusjohtajana toiminut Harri Leiva jatkaa sekä Audico Systems Oy:n, että Audico Holding Oy -konsernin toimitusjohtajana. Peter Brodin jättää tässä vaiheessa yhtiön. Kiitämme Peteriä hänen hienosta työpanoksestaan Intersonic AB:lle.

”Muutoksen takana on tahtotila yhtiöiden johdon vahvistamisesta ja tarve pystyä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Muun muassa näillä muutoksilla vahvistamme strategiaamme Suomessa ja Ruotsissa”, Harri Leiva toteaa.

Tämä on iso muutos Intersonicille, niin Suomessa kuin Ruotsissa. Näen paljon mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja yhteisten toimintamallien vahvistamiseen. Uskon myös, että muutos selkeyttää Intersonicin roolia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Vaikka johto muuttuu, asiakkaat voivat toimia tuttuun tapaan ja tuttujen myyjien kanssa kuten tähänkin saakka”, kertoo Mika Pynnönen.

Muutokset yrityksissä astuvat voimaan tiistaina 1.6.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Leiva
Toimitusjohtaja, Audico Holding Oy
+358 20 747 9350
harri.leiva@audico.fi

Mika Pynnönen
Toimitusjohtaja, Intersonic Oy & Intersonic AB (1.6.2021 alkaen)
+358 20 747 9345
mika.pynnonen@audico.fi

Tietoja julkaisijasta

Intersonic Oy
Olarinluoma 12
02200 ESPOO

020 767 9450http://www.intersonic.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.