Nordic Business Forum Oy

Mika Sutinen Business Forum Groupin Hallituksen Puheenjohtajaksi

Jaa

Musti Groupin entinen toimitusjohtaja Mika Sutinen on nimetty Nordic Business Forumin emoyhtiö Business Forum Groupin hallituksen puheenjohtajaksi.

Business Forum Groupin omistajat nimesivät Mika Sutisen hallitukseensa, ja maanantaina 20. kesäkuuta hallitus valitsi keskuudestaan Sutisen konsernin puheenjohtajaksi.

Mika Sutinen on johtamisestaan palkittu suomalainen yrittäjä ja pitkän linjan toimitusjohtaja. Hänet tunnetaan Musti Groupin entisenä toimitusjohtajana, mutta nykyään Mika vaikuttaa pääomasijoittaja Vaaka Partners:in industrial partnerina. Lisäksi hän toimii hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä useissa yrityksissä kuten Luhta, Reaktor, Framery, sekä Ellun Kanat.

Business Forum Group suree edellisen puheenjohtajan, Mika Mäkeläisen yllättävää poismenoa. Mäkeläisen panoksella on ollut ja tulee olemaan syvä vaikutus Business Forum Groupin toimintaan ja henkilöstöön.

Hans-Peter Siefen, Business Forum Groupin toinen perustaja ja toimitusjohtaja: “Olemme etuoikeutettuja saadessamme Mikalta positiivisen vastauksen kutsuumme tulla mukaan hallitukseemme. Hänen kokemuksensa yrityksen kansainvälistämisessä ja kasvattamisessa - sekä tietenkin hallituksien johtamisessa - on meille valtavan arvokasta. Lisäksi Mika on hyväsydäminen ja merkitysvetoinen johtaja.”

Mika Sutinen, Business Forum Group tuore hallituksen puheenjohtaja: “Olen otettu Business Forum Groupin omistajien ja hallituksen luottamuksesta ja pyrin hoitamaan kaimani Mikan jälkeen tätä tehtävää sillä samalla intohimolla, luovuudella ja paneutumisella kuin hänkin on puheenjohtajuutta hoitanut.”

Business Forum Group toimii emoyhtiönä muun muassa Nordic Business Forumille, Oslo Business Forumille sekä hollantilaiselle DenkProductiesille, joka järjestää uutta Amsterdam Business Forumia. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Nordic Business Forum Oy
Nordic Business Forum Oy
Kauppakatu 41 B 14
40100 Jyväskylä

https://www.nbforum.com/

Nordic Business Forum järjestää liike-elämän konferensseja yrityspäättäjille. Nordic Business Forumin vuotuinen päätapahtuma on yksi Euroopan johtavista bisnestapahtumista ja kokoaa yhteen 7 500 johtajaa ja yrittäjää yli 40 eri maasta sekä tavoittaa live streamin kautta arviolta 20 000 ihmistä. Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Ben Bernanke, Steven Wozniak, ja Simon Sinek.www.nbforum.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Business Forum Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme