Wolfcom

Mikko Mollberg Naughty BRGR -ravintolaketjun uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa
Burger King ja Wayne’s Coffee -ketjut Suomeen lanseerannut Mikko Mollberg (46) on kutsuttu Naughty BRGR -ravintolaketjun toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Naughty BRGR:n perustaja Akseli Herlevi perustelee rekrytointia yhtiön voimakkaalla kasvulla ja kansainvälistymissuunnitelmilla. Naughty BRGR Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Tomi Ruuskanen siirtyy yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.
"En voisi olla tyytyväisempi saadessamme Naughty BRGRin ohjaimiin Suomen hampurilaisravintolakentän viime vuosien näyttävimmästä invaasiosta vastanneen Mikko Mollbergin", iloitsee ravintoloitsija Akseli Herlevi. Kuva: Matias Jalmari
"En voisi olla tyytyväisempi saadessamme Naughty BRGRin ohjaimiin Suomen hampurilaisravintolakentän viime vuosien näyttävimmästä invaasiosta vastanneen Mikko Mollbergin", iloitsee ravintoloitsija Akseli Herlevi. Kuva: Matias Jalmari

Mikko Mollberg on erikoistunut ravintolaliiketoiminnan nopeaan ja kannattavaan kasvattamiseen. Hänen toimenkuviinsa on kuulunut esimerkiksi Wayne’s Coffee -kahvilaketjun tuominen Suomeen, Sibylla-ketjun jalkauttaminen alansa laajimmaksi shop-in-shop -konseptiksi, sekä Burger King -hampurilaisravintolaketjun Suomen-lanseeraus ja 42 ravintolan verkoston rakentaminen. Naughty BRGR Oy:n ohjaimiin Mollberg siirtyy Technopolis Oyj:n UMA-ketjun liiketoimintajohtajan positiosta. Premium-luokan hampurilaisiin erikoistuneen ravintolaketjun operatiivista vetovastuuta ei Mollbergin mukaan tarvinnut edes harkita.

”Laadukkaan hampurilaisen kysyntä on voimakkaassa kasvussa niin ravintoloissa kuin kotikeittiöissäkin, ja koko ala kehittyy Suomessa ennätysvauhtia. Kuluttajat osaavat arvostaa entistä paremmin saamaansa laatua ja kokonaiselämystä, joten on kunnia päästä niitä tarjoavan premium-luokan burgeriravintolan ohjaimiin. Naughty tarjoaa parhaan maistamani hampurilaisen sille pyhitetyssä autenttisessa ravintolaympäristössä. Ravintolaketjun toiminta on myös läpinäkyvää ja raaka-aineet, kuten pihveissä käytettävä kotimainen rotukarjanliha, ovat huippuluokkaa”, kertoo Naughty BRGR Oy:n toimitusjohtajana 1.4. aloittava Mikko Mollberg ja jatkaa: ”Entisenä yrittäjänä osaan myös arvostaa Naughtyn vastuullista ja sitoutunutta johtoa, joka on tehnyt paljon tiimin viihtyvyyden eteen. Tämän talon osaaminen, ihmiset ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat herkullinen lähtökohta suurelle onnistumiselle.”

Naughty BRGR:n nokkamiehen Akseli Herlevin intohimona on täydellisen hampurilaisen luominen ja hän on tehnyt tavoitteensa eteen kenties enemmän töitä kuin kukaan muu Suomessa. Ensimmäinen Naughty BRGR avattiin Helsingin Lönnrotinkadulle vuoden 2015 lopussa ja ketju on sittemmin laajentunut Turkuun ja Tampereelle. Neljäs ravintola avataan kesällä Jyväskylään. Yli 50 henkeä työllistävän Naughty BRGR:in liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 40 %, noin 4,3 miljoonaan euroon. Kuluvan vuoden liikevaihtotavoite on yli 5,5 miljoonaa euroa.

”Naughtyn ensimmäiset avaukset teimme omin voimin, mutta nyt olemme tilanteessa, jossa tarvitsemme lisää ammattimaista liiketoimintajohtamista. En voisi olla tyytyväisempi saadessamme sitä Suomen hampurilaisravintolakentän viime vuosien näyttävimmän invaasion päätirehtööriltä Mikko Mollbergilta. Sen lisäksi, että me molemmat suhtaudumme burgereihin samankaltaisella intohimolla, edustaa hän määrätietoista liiketoiminnan kasvattamista, verkostokehitystä ja omaa myös alamme parhaisiin kuuluvan markkinatuntemuksen”, innostuu Naughty BRGR -yrittäjä, Suomen ensimmäinen Top Chef ja myös uuden Burgerimies-tv -sarjan tähti Akseli Herlevi ja jatkaa: ”Olen avoimesti kertonut, että Naughty BRGRin tarkoitus on olla maailman paras premium-tason hampurilaisravintola. Sitä varten meidän pitää olla alallamme Suomen arvostetuin, ja samalla asteittain kansainvälistyä. Mollberg on oikea henkilö luotsaamaan meitä tavoitteissamme.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akseli Herlevi, keittiömestari, Naughty BRGR
+358 50 522 7015, akseli@naughtybrgr.com


Mikko Mollberg, toimitusjohtaja, Naughty BRGR (1.4. alkaen)
+358 45 144 8054, mikko@naughtybrgr.com


Tomi Ruuskanen, hallituksen puheenjohtaja, Naughty BRGR
+358 40 590 3888, tomi@naughtybrgr.com

Kuvat

"En voisi olla tyytyväisempi saadessamme Naughty BRGRin ohjaimiin Suomen hampurilaisravintolakentän viime vuosien näyttävimmästä invaasiosta vastanneen Mikko Mollbergin", iloitsee ravintoloitsija Akseli Herlevi. Kuva: Matias Jalmari
"En voisi olla tyytyväisempi saadessamme Naughty BRGRin ohjaimiin Suomen hampurilaisravintolakentän viime vuosien näyttävimmästä invaasiosta vastanneen Mikko Mollbergin", iloitsee ravintoloitsija Akseli Herlevi. Kuva: Matias Jalmari
Lataa
Mikko Mollberg aloittaa Naughty BRGRin toimitusjohtajana 1.4.2018. Kuva: Matias Jalmari
Mikko Mollberg aloittaa Naughty BRGRin toimitusjohtajana 1.4.2018. Kuva: Matias Jalmari
Lataa
Mikko Mollberg on kutsuttu Naughty BRGR -ravintolaketjun toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Ravintoloitsija Akseli Herlevi perustelee rekrytointia yhtiön voimakkaalla kasvulla ja kansainvälistymissuunnitelmilla. Kuva: Matias Jalmari
Mikko Mollberg on kutsuttu Naughty BRGR -ravintolaketjun toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Ravintoloitsija Akseli Herlevi perustelee rekrytointia yhtiön voimakkaalla kasvulla ja kansainvälistymissuunnitelmilla. Kuva: Matias Jalmari
Lataa
Mikko Mollberg aloittaa Naughty BRGRin toimitusjohtajana 1.4.2018. Kuva: Matias Jalmari
Mikko Mollberg aloittaa Naughty BRGRin toimitusjohtajana 1.4.2018. Kuva: Matias Jalmari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Korkeavuorenkatu 1 B 11
00140 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.

Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.

Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote

The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.

Maailmanympäripurjehdus: Suomalaisvenekunnat Kap Hornin valloituksessa18.2.2024 15:09:55 EET | Tiedote

Ocean Globe Race -maailmanympäripurjehduskilpailu on edennyt jo kolme osuutta, ja laivue kerääntyy paraikaa Uruguayn Punta del Esteen. Tapio Lehtisen kipparoima Galiana WithSecure saapui etapin maaliin kokonaiskilpailun kolmantena. Omassa luokkajohdossaan oleva Spirit of Helsinki on kokonaiskilpailussa viides. Kolmannen etapin kohokohta oli pitkän ja vaativan Etelämeri-jakson päättyminen tarunhohtoisen Kap Hornin kiertoon. Venekunnat tekevät Uruguayssa huoltotoimenpiteitä ja valmistautuvat kilpailun päätösosuudelle, joka starttaa 5. maaliskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye