Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Miljoonamyynteihin yltäneelle Auschwitzin tatuoija -kirjalle jatkoa – kirjailijavierailu Helsingissä 14.-16.10.

Jaa

Neljä miljoonaa kirjaa myynyt hittikirja Auschwitzin tatuoija saa jatkoa, kun romaani Cilkan tarina ilmestyy suomeksi tammikuussa 2020. Auschwitzin tatuoijan kirjoittaja Heather Morris vierailee maanantaina 14.10. klo 17 Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa ja tiistaina 15.10. klo 16 Keskustakirjasto Oodissa.

Cilkan tarina seuraa Auscwitzin tatuoija -kirjan päähenkilöiden Lale ja Gita Sokolovin ystävää ja vankileiritoveria Cilkaa. 

Cilka Klein on vasta kuusitoistavuotias, kun hänet viedään Auschwitz–Birkenaun tuhoamisleirille. Siellä Birkenaun komentaja Schwarzhuber huomaa hänen kauniit pitkät hiuksensa ja ottaa hänet seksiorjakseen. Cilka ymmärtää nopeasti, että selviytyminen on yhtä kuin valta, oli se millaista tahansa. 

Kun Auschwitz vapautetaan, neuvostojoukot syyttävät Cilkaa yhteistoiminnasta. Hän pääätyy jälleen vankileirille, tällä kertaa Siperiaan Vorkutan leirille. Jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta. Hän ystävystyy leirin naislääkärin kanssa ja oppii hoitamaan sairaita vankeja kurjimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Kun hänen hoidettavakseen tulee mies, Alexander, Cilka huomaa että kaikista kauheuksista huolimatta hänen sydämessään on yhä tilaa rakkaudelle. 

Cilkan matka perustuu löyhästi tositapahtumiin. Romaani on kunnianosoitus ihmisen tahdonvoimalle ja kyvylle selviytyä mahdottomissa olosuhteissa. Lale Sokolov on sanonut Cilkasta: "Hän oli rohkein ihminen, jonka olen koskaan tavannut."

Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan matkan kirjoittaja Heather Morris saapuu Suomeen 14.10. ja on yleisön tavattavissa:

* Maanantaina 14.10. klo 17 Akateemisessa kirjakaupassa, Keskuskatu 1, Helsinki.
* Tiistaina 15.10. klo 16 Keskustakirjasto Oodissa
 
Haastattelupyynnöt nora.varjama@aulakustannus.fiAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Nora VarjamaMarkkinointi- ja viestintäpäällikkö

Lisätiedot, materiaalit, haastattelupyynnöt Pelkät arvostelukappalepyynnöt: info@aulakustannus.fi

050 547 6868nora.varjama@gmail.com

Kuvat

Lataa
Cilkan tarina
Cilkan tarina
Lataa
Auschwitzin tatuoija
Auschwitzin tatuoija
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kustannusosakeyhtiö Aula & CoSvengaava kustantamo Aula & Co julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta. Osta, lainaa tai kuuntele. 
A hip book publisher. 
www.aulakustannus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme