Kustannusosakeyhtiö Otava

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny on rehellinen muotokuva legendaarisesta viihdetaiteilijasta

Jaa

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut? Toimittaja Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny kuvaa legendaarisen viihdetaiteilijan julkisuudelta piilossa pysyneitä puolia.

Tuntematon Danny on rehellinen muotokuva legendaarisesta viihdetaiteilijasta. Kirja kertoo artistin suvun perinnöstä, uran nousuista ja taantumista, rakkaudesta ja ristiriidoista. Tarinassa keskeistä on myös elämän tarkoituksen etsiminen ja maaliviivan lähestyminen. 

Teoksessa ääneen pääsevät sekä Danny että häntä lähellä olevat ihmiset. He kertovat minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut.

Kirjan lisäksi Dannyn pitkän ja vaiherikkaan elämän tarinoita nivotaan yhteen myös uudella albumilla. Mökkitie Records julkaisee 29. lokakuuta Kunnioittaen, Danny -albumin. Levyllä kuullaan 11 kappaletta, joiden lyriikat on kirjoitettu Dannyn tarinoiden pohjalta.

Pirjo Kemppinen on Seuran ja Vivan toimittaja. Hän on erikoistunut henkilöjuttuihin. Kemppistä kiehtovat ihmisissä tarinat, joita ei vielä ole kerrottu.

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 28.10.2021. Kirja ilmestyy painettuna, sähkökirjana sekä Jari Nissisen lukemana äänikirjana.  

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi  

Lisätiedot levyyn liittyen:

Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Entinen karhuryhmäläinen ja huumepoliisi kertovat, miten toimia arjen vaikeissa kohtaamisissa11.10.2021 00:00:00 EEST | Tiedote

Oli kyseessä ristiriita työpaikalla, jännittävä liikeneuvottelu, keskustelu perheen säännöistä murrosikäisen kanssa tai haastava rikollisen kuulustelu, neuvottelun perustilanne on sama: mukana on voimakkaita tunteita, vastakkaiset intressit, persoonallisuuseroja, epäluottamusta ja stressiä. Ymmärtämällä ihmismielen toimintaa neuvottelutilanteessa ja neuvottelutaidoilla voi hallita neuvottelun kulkua ja päästä tehokkaammin tavoitteisiinsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme