Like Kustannus Oy

Millaista on olla Ruotsin etsityin rikollinen? Ex-pankkiryöstäjä Toni Tuunaisen elämäkerta ilmestyy toukokuussa

Jaa

Karu ja koskettava true crime –omaelämäkerta Olin Ruotsin etsityin rikollinen kuvaa kaunistelematta rikolliseen elämään kasvamisesta ja siitä irtautumisesta​. Like julkaisee suomalaistaustaisen Toni Tuunaisen elämäkerran toukokuussa.

Ruotsissa tehtiin 2000-luvun alussa sarja suuria arvokuljetusryöstöjä, jotka kohahduttivat koko maata. Suomessa syntynyt ja Ruotsissa kasvanut Toni Tuunainen oli yksi keskeisistä tekijöistä. 

Liken kustantamana toukokuussa ilmestyvässä Olin Ruotsin etsityin rikollinen -kirjassa Toni Tuunainen kertoo nyt rehellisesti omasta polustaan rovaniemeläispojasta ruotsalaiseksi pankkiryöstäjäksi ja lopulta rikollisuutta ehkäisevän työn tekijäksi.

Elämäkerrassaan hän kuvaa paljaasti rikollisen mielenmaisemaa. Yhtä keikkaa saatetaan suunnitella kuukausia, ja silti kaikki voi mennä peruuttamattomasti pieleen. Elämäntavan sattumanvaraisuus, ihmissuhteiden arvaamattomuus ja väkivalta vievät kierteeseen, joka johtaa yhä vain syvemmälle.

Toni Tuunainen (s. 1974) on kotoisin Rovaniemeltä. Hän muutti Ruotsiin kolmevuotiaana äitinsä kanssa ja varttui Norsborgin lähiössä. Rikollisille teille hän ajautui jo koululaisena. Nykyään Tuunainen tekee rikollisuutta ehkäisevää työtä muun muassa lukioissa ja koulukodeissa yhdessä nuorisotyöntekijöiden kanssa.


Toni antaa haastatteluja medialle. Haastattelupyynnöt: eeva.louko@otava.fi

PDF-vedokset kirjasta: eeva.louko@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Like Kustannus Oy
Like Kustannus Oy
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

09 1566 1http://www.like.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme