Bazar Kustannus

Milo jatkaa Helsingin huumepoliisin työstä kertovaa dekkarisarjaa

Jaa

Kale Puontin uutuusromaanissa Milo Helsingin huumepoliisi jäljittää kansainväliseen huumebisnekseen jo lapsesta kasvaneita rikollisia. Kirja on toinen osa Pasilan Myrkky -dekkarisarjaa, jonka taustalla on Puontin yli 30 vuoden kokemus huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa Helsingissä. Dekkarisarjan kahden ensimmäisen osan pohjalta on kehitteillä myös tv-sarja.

Milon kansikuva (kansi: Perttu Lämsä)
Milon kansikuva (kansi: Perttu Lämsä)

Fatjon Milo tyri jäädessään kiinni rysän päältä, mutta tuomio on nyt istuttu, ja vankilan ovelta näytetään avointa tietä. Ihan ensiksi Milon on matkustettava tapaamaan setäänsä, joka johtaa Albaniasta käsin suvun pyörittämää kansainvälistä huumekauppaa. Setä varustaa Milon käden käänteessä uudella henkilöllisyydellä ja passittaa takaisin Suomeen hoitamaan keskeneräisiksi jääneitä bisneksiä. Kauppa käy, ja se huomataan Pasilassakin. Heroiinikuolemat helsinkiläishotellissa sotkevat kuitenkin kaiken, ja Milon on korjattava tilanne. Toisesta epäonnistumisesta hän maksaisi hengellään.

Pasilan Myrkky -rikosromaanisarjan aloittanut Manni ilmestyi syksyllä 2020, ja sarjan kolmas osa, Virkki, julkaistaan syksyllä 2021. Tuotantoyhtiö Yellow Film & TV kehittelee parhaillaan tv-sarjaa, joka pohjautuu Mannin ja Milon tapahtumiin.

Vapaaksi kirjoittajaksi juuri siirtynyt Kale Puonti (s. 1962) työskenteli yli 30 vuotta Helsingissä huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa. Hän näki aitiopaikalta kansainvälisen huumerikollisuuden rantautumisen Suomeen ja ollut mukana monissa suurta julkisuutta saaneissa jutuissa. Kale Puonti tulee näkymään keväällä 2021 viikoittain televisiossa, sillä hän isännöi omaa osuuttaan MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa.

Kale Puonti: Milo | 269 sivua | Saatavana painettuna, e- ja äänikirjana

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Milon kansikuva (kansi: Perttu Lämsä)
Milon kansikuva (kansi: Perttu Lämsä)
Lataa
Kale Puonti (kuva: Uupi Tirronen)
Kale Puonti (kuva: Uupi Tirronen)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 60 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme