Suomen musiikkioppilaitosten liitto

Minja Koskela Suomen musiikkioppilaitosten liiton toiminnanjohtajaksi

Jaa

Suomen musiikkioppilaitosten liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Minja Koskela, joka kertoo odottavansa tehtävää innolla.

Suomen musiikkioppilaitosten liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Minja Koskela, joka kertoo odottavansa tehtävää innolla.

-        Olen iloinen päästessäni tekemään työtä suomalaisten musiikkioppilaitosten puolesta ja niiden kanssa, Koskela toteaa.

Uuden toiminnanjohtajan toimikausi on vuoden mittainen ja hänen keskeisiin tehtäviinsä kuuluu selvittää musiikkialan eri toimijoiden ja liittojen edunvalvonnan tiivistämistä.

Koskela on toiminut aiemmin musiikinopettajana. Koulutukseltaan hän on musiikin ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Kuluneen syksyn aikana Koskela on viimeistellyt musiikkikasvatuksen demokratiaa käsittelevää väitöskirjaansa Sibelius-Akatemiassa.

-        On etuoikeus päästä jatkamaan aiheen parissa uudessa tehtävässä.

Minja Koskela on kirjailija ja aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Tällä hetkellä hän toimii myös Helsingin kuntapolitiikassa. Suomen musiikkioppilaitosten liittoon Koskela siirtyy vasemmistoliiton puoluetoimistolta poliittisen asiantuntijan tehtävästä.

Suomen musiikkioppilaitosten liitto on kattojärjestö, johon kuuluu 97 oppilaitosta. Jäsenoppilaitoksista 86 on musiikkiopistoja ja 11 konservatorioita. Jäsenistö kattaa koko maan Hangosta Kemijärvelle ja Lieksasta Vaasaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen musiikkioppilaitosten liitto
Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

http://www.musicedu.fi

Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML) on musiikkioppilaitosten kattojärjestö, johon kuuluu 97 oppilaitosta. Jäsenoppilaitoksista 86 on musiikkiopistoja ja 11 konservatorioita. Jäsenistö kattaa koko maan Hangosta Kemijärvelle ja Lieksasta Vaasaan.

Liiton varsinaisia jäseniä ovat musiikkioppilaitoksia ylläpitävät yhteisöt, joista kuntia tai kuntayhtymiä on 55 ja yksityisiä yhdistyksiä 42.

Liiton tehtävänä on tukea musiikkioppilaitosten toimintaa ja kehittää musiikin opetusta Suomessa sekä valvoa musiikkioppilaitosten etuja maan musiikki- ja kulttuuripolitiikassa. Lisäksi SML hoitaa ja kehittää alan kansainvälisiä yhteyksiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.