Huoneistokeskus

Mira Kasslin Huoneistokeskus Töölön myyntijohtajaksi Helsingissä

Jaa

LKV Mira Kasslin on nimetty Huoneistokeskuksen Töölön toimiston myyntijohtajaksi ja toimiston vetäjäksi Helsingissä. Kasslin aloittaa tehtävässään 12.8.2019.

Kiinteistövälitysalalla pitkään toiminut Mira Kasslin kertoo, että siirtyminen yrittäjästä valtakunnallisen ja tunnetun kiinteistönvälitysyrityksen palvelukseen tuntui sopivalta seuraavalta askeleelta uralla.

”Olen erittäin iloinen päästessäni luotsaamaan Huoneistokeskus Töölöä ja tekemään asuntokauppaa Helsingin kantakaupungin alueella. Odotan myös innolla, että pääsen työskentelemään yhdessä Huoneistokeskuksen ammattitaitoisten välittäjien kanssa”, Kasslin kertoo.

Itsekin Töölössä asuvalle Kasslinille alue on jo valmiiksi tuttu.

”Paikallistuntemuksesta on aina hyötyä kiinteistönvälityksessä”, Kasslin toteaa.

”Huoneistokeskuksen arvostettu brändi vetää puoleensa alan huipputekijöitä. Mira on rautainen ammattilainen, jolta löytyy kokemusta kiinteistönvälityksestä niin yrittäjänä kuin kiinteistönvälittäjänä sekä vahvaa taustaa myös pankki- ja rahoitusalalta. Toivotan Miran lämpimästi tervetulleeksi Huoneistokeskuksen oranssiin joukkueeseen!”, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa sanoo.

”On ollut hienoa huomata, että vahvaa asiantuntemustamme, pitkäaikaisia rakennuttajasuhteitamme, laajaa uudiskohdeosaamistamme ja brändiämme arvostetaan välittäjien keskuudessa. Haluamme olla alan paras paikka välittäjille menestyä myös jatkossa”, Hintsa kertoo.

Yhteyshenkilöt

Anu-Elina Hintsa, liiketoimintajohtaja, Huoneistokeskus ja SKV Kiinteistönvälitys
Anu-Elina.Hintsa@realia.fi
puh. 0504823807

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Huoneistokeskus
Huoneistokeskus
Valimotie 9
00380 Helsinki

http://www.huoneistokeskus.fi

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa. Huoneistokeskus on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonsernia. www.realiagroup.fi | www.huoneistokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huoneistokeskus

Asuntomarkkinakatsaus toukokuu 2020: Huhtikuussa asuntokauppa hiljeni, mutta mökkikauppa veti hyvin28.5.2020 09:28:34 EESTTiedote

Vanhoja asuntoja myytiin vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana 5,4 prosenttia vähemmän kuin tammi–huhtikuussa vuosi sitten. Huhtikuun kauppamäärissä koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne näkyi selvästi – laskua edellisen vuoden huhtikuuhun tuli 33,7 %. Huhtikuussa loma-asuntokauppa kävi kuitenkin vilkkaana. Koko maan tasolla mökkikauppa kasvoi tammi–huhtikuussa 21,7 % vuoteen 2019 verrattuna.

Huoneistokeskuksen uudistettu premium-välityspalvelu Unique vastaa kiinteistönvälitysalan kasvaviin asiakastarpeisiin25.2.2020 10:33:42 EETTiedote

Huoneistokeskus tunnisti, että asuntomarkkinoilla on kuluttajasegmentti, jolle vahva visuaalisuus ja asunnon monikanavainen markkinointi on erityisen tärkeää. Palvellakseen entistä paremmin myös näitä asiakkaita Huoneistokeskus uudisti Unique®-palvelunsa. Unique on brändin premium-palvelu, jossa visuaalisuus ja jokaisen asunnon uniikit erityspiirteet saavat arvoisensa huomion.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme