MessukeskusMessukeskus

Miss MP20 -tittelistä kisaa 10 finalistia

Jaa

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla järjestettävän Miss MP20 -kisan kovatasoiset finalistit on julkaistu. Voittaja kruunataan lauantaina 1.2. MP 20 -messut järjestetään 31.1 – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kuva: Vesa Koivunen
Kuva: Vesa Koivunen

Miss MP20 -kilpailun finaaliin osallistuu kymmenen energistä ja valovoimaista persoonaa. Kilpailun järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhdessä MP-messujen kanssa. 


”Miss MP -kilpailu järjestetään seitsemättä kertaa ja olen saanut ilolla kuulla, miten finaali on muodostunut jo suurelle joukolle MP-messujen kävijöistä jokavuotiseksi messuperinteeksi. Miss MP on valloittava esiintyjä, joka ottaa lavan haltuun ja viihtyy sekä ihmisten joukossa prätkämessuilla että kameran edessä kuvauksissa”, kertoo vetovastuussa oleva Helena Riihitupa.

Kilpailun finalistit esittäytyvät Miss MP20 Show’ssa, jonka suunnittelusta vastaa näyttelijä, juontaja Viivi Pumpanen. Show järjestetään perjantaina 31.1. klo 16.30 ja lauantaina 1.2. klo 13.  Kilpailun voittaja ja perintöprinsessat julkistetaan lauantain show’n päätteeksi klo 15.15.

Miss MP20 -voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon sekä kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki palkitaan kukin 500 euron suuruisella summalla. Ilta-Sanomat julkistaa lukioidensa suosikin myös lauantaina messuilla. 

Miss MP20 -voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat MP-messuja edustava Niko Kantola, Ilta-Sanomien toimittaja Mikko Juuti, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP19 Riikka Uusitalo, Miss MP18 Marika Laine, valokuvaaja Hans Lehtinen sekä Viivi Pumpanen.

Miss MP20 finalistit:

1. Laura Lahtinen, 20, Lahti                                                                                   
Työskentelen Dressmannilla ja teen promootio- sekä mallintöitä niin usein kuin vain ehdin.
Harrastuksiini kuuluu koiranäyttelyt, lukeminen ja kalastus.
Olen aina pitänyt klassisista sekä pienistä pyöristä, ja huomioni on aina vienyt Indian-merkin moottoripyörät. Niihin liittyy tarinoita ja ennätyksiä, jotka ovat myös aina viehättäneet minua.

2. Katharina Viik, 22, Kuopio                                                                                
Toimin kaupan alalla vaatemyyjänä ja sivutoimena teen promoottorin hommia.
Vapaa-aikana laulan ja käyn salilla, kesäisin kalastan ja vietän aikaa mökillä.
Meikäläisen ultimate lempimoottoripyörä on Kawasakin Ninja H2. Sen muotoilu ja pakoputket huutaa tehoa ja adrenaliinia. Sillä jäisi moni kakkoseksi ja toki kääntäisin aika monta katsettakin, jos sillä pääsisin ajelemaan. Kertakaikkisen upea pyörä.

3. Karoliina Sihvonen, 18, Vantaa                                                                       
Opiskelen yo-merkonomiksi ja samalla työskentelen KTM Nordicilla sekä teen mallin töitä.
Harrastin aiemmin 13 vuotta luistelua ja tänä päivänä liikunta on edelleen vahvasti osa arkeani. Käyn salilla ja ulkoilen koirani kanssa. Suosikki moottoripyöräni on KTM 1290 Super Duke R, jonka ulkonäkö miellyttää ja olen kuullut siitä paljon hyvää.

4. Krista-Mariia Suomela, 21, Lempäälä                                                                                   
Työskentelen Tarkastech nimisen teollisuusmaalaamon pääruiskumaalarina. Maalailen päivittäin lohkoja, moottoreita ja muita vastaavia. Vapaa-ajallani maalailen autoja isäni hallilla sekä harrastan moottoripyöräilyä, lenkkeilyä ihanan saksanpaimenkoirani kanssa, kuntosalia ja piirtämistä. Olen myös pahan luokan musiikkiaddikti ja harrastan myös laulamista.
Oma pyöräni on 2008 vuoden Kawasaki Ninja 250r ja totta kai se oma pyörä on paras pyörä. Unelmoin kuitenkin Honda CBR 600RR Repsolista ja aion sen seuraavaksi pyöräkseni myös hommata.

5. Emilia Lepomäki, 21, Espoo
Työskentelen tällä hetkellä Danske Bankilla lainaneuvojana ja välillä teen työvuoroja Niinattaressa. Töiden ohella opiskelen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Aikaa jää kuitenkin myös ystäville, liikunnalle, kuvauksille ja unelmien tavoittelulle. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit sekä lenkkeily.
Minulla ei ole yhtä tiettyä unelmieni moottoripyörää, mutta tärkeintä olisi moottoripyörän urheilullinen ulkomuoto sekä vähän glitteriä ja timanttia, sillä rakastan kaikkea kiiltävää. Niin, että se olisi minun näköiseni. Yamaha YZF-R1 vastaa ulkomuodoltaan unelmieni moottoripyörää.

6. Milja Saarinen, 25, Raisio                                                                                  
Valmistuin lähihoitajaksi ja suuntauduin lapsiin ja nuoriin. Työskentelen päiväkodissa lastenhoitajana. Harrastan ulkoilua luonnossa ja uintia. Moottoripyöristä minulla ei ole vielä paljon tietoa, mutta silmääni on aina miellyttänyt sekä uudet että itse rakennetut Harley-Davidsonit, koska arvostan itse tehtyä ja tiedän, että siihen menee paljon aikaa ja rahaa. Lisäksi on hienoa nähdä oma kädenjälki moottoripyörässään.

7. Karoliina Virtanen, 21, Tampere                                                                      
Teen tällä hetkellä PR-töitä ja satunnaisesti mallintöitä. Suoritan myös Turun avoimessa yliopistossa oikeustieteellisen kursseja. Harrastan kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä.
Unelmieni moottoripyörä olisi Harley-Davidson Sportster 883. Värinä tietysti punainen!

8. Jenna Lehtimäki, 27, Turku                                                                               
Olen töissä yökerhossa baarimikkona ja sen ohella teen myös promootiotöitä.
Harrastuksiini kuuluu urheilun ohella eksoottisten eläinten hoito. Kotoa löytyy koiran ja kissan lisäksi kaksi käärmettä ja kaksi liskoa. Unelmieni moottoripyörä olisi matta musta Kawasaki Ninja, mikä on ollut teiniajoista saakka mun unelma. Tämä pyörä on mielestäni vähän niin kuin upea nainen; valtava voima sisällä yhdistyy kauniiseen ulkomuotoon.

9. Maija Pehu, 23, Kangasala                                                                              
Teen hotelli- ja ravintola-alan töitä. Hain juuri sisustussuunnittelija kouluun, joten toivon mukaan olen pian myös opiskelija. Olen aina rakastanut rockia ja tapahtumarikasta elämää sekä hienoja moottoriajoneuvoja. Lisäksi harrastan aktiivisesti kuntosalia.
Innostun niin monista erilaisista ja hienoista moottoripyöristä että on vaikeaa nimetä yhtä unelmieni moottoripyörää. Esimerkiksi Kawasaki Z H2 väreinään musta ja punainen on henkeäsalpaava.

10. Enni Nykänen, 25, Joensuu                                                                            
Työskentelen asiakaspalvelijana, opiskelen tradenomiksi ja teen satunnaisesti promootiotöitä. Harrastan moottoripyöräilyn lisäksi jalkapalloa sekä lumilautailua.
Unelmieni moottoripyörä on tällä hetkellä Kawasaki Z 900, punamustana. Olen ollut todella tyytyväinen oman Z 750 sporttiseen ulkonäköön ja miellyttävään ajoasentoon.

---------------------------

MP 20 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 31.1– 2.2.2020. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. MP-messuilla esitellään uudet moottoripyörät sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita. MP-messuilla pääsee koeajamaan moottoripyöriä Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla.

Tapahtuma on avoinna pe 31.1. klo 10–20, la 1.2. klo 9–18 ja su 2.2. klo 10–17.

Kuvia median käyttöön löytyy Messukeskuksen Mediapankista osoitteesta http://mediabank.messukeskus.com.

Miss MP20 -finalistien kuvat löytyvät kuvapankista 15.1. klo 18.

Huomioithan, että halutessasi julkaista kaikkien finalistien kuvat, tulee niiden yhteydessä julkaista myös esittelytekstit kokonaisuudessaan.

Lisätietoja Miss MP20 -kilpailusta, Helena Riihitupa, puh. 040 847 8650, helena@helenariihitupa.com

MP-messuista, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.mpmessut.fi #mpmessut

Kuvat

Kuva: Vesa Koivunen
Kuva: Vesa Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme