Vapriikki

MM-kisatapahtuma Suomen Jääkiekkomuseossa

Jaa
Vapriikin Kiekkorallissa lauantaina 13.5. kello 11-16 pääsee nauttimaan MM-kisatunnelmasta! Ohjelmassa on kannustusrumpujen pärinää, rintamerkki- sekä viiripajat, kiakkomusaa ja opastettuja kierroksia Suomen Jääkiekkomuseoon suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.
Kuva: Saarni Säilynoja/Vapriikin kuva-arkisto
Kuva: Saarni Säilynoja/Vapriikin kuva-arkisto

Tapahtuma sopii koko perheelle, ja sen sisällöistä vastaa Suomen Jääkiekkomuseo sekä Suomen Pelimuseo. 

Ohjelma:

Klo 11−13 Kannustuslaulutyöpaja
Reippaita huutoja ja rumpujen pärinää! Käy laatimassa ja esittämässä kannustuslauluja tai -huutoja Kulttuuriosuuskunta UULU:n vetämässä työpajassa

Klo 11−14 Kisamusaa
Dj Juissi nostattaa tunnelmaa ja soittaa kiakkomusiikkia MM-kisoista vuosien varrelta

Klo 11−16 Pöytäkiekkopelejä
Tule pelailemaan tai ota tiukka matsi!

Klo 12−14 VR-pelien peluutusta Pelimuseossa

Klo 12−15 Rintamerkkipaja
Suunnittele rintamerkki kannattamasi joukkueen väreissä!

Klo 12−15 Viiripaja
Askartele itsellesi viiri joukkueesi kannustamiseksi!

Opastukset (kesto noin 15 min.):

Klo 14 Tietoisku Suomen Jääkiekkomuseossa
Klo 14.20 Visning till Finlands Ishockeymuseum

Klo 14.40 Guided tour in Hockey Hall of Fame Finland

Klo 15 Tietoisku Suomen Jääkiekkomuseossa

Klo 15.20 Visning till Finlands Ishockeymuseum

Klo 15.40 Guided tour in Hockey Hall of Fame Finland

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museolehtori Heli Anneberg, puh. 040 658 9854

Kuvat

Kuva: Saarni Säilynoja/Vapriikin kuva-arkisto
Kuva: Saarni Säilynoja/Vapriikin kuva-arkisto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vapriikki
Vapriikki
Alaverstaanraitti 5
33100 Tampere

http://www.vapriikki.fi

Vapriikissa viihtyvät kaikenikäiset museovieraat. Voit tutustua kerralla yli kymmeneen näyttelyyn. Historiaa, luonnontieteitä ja tekniikkaa. Vapriikki kuuluu Tampereen historiallisiin museoihin, joita ovat myös Museo Milavida ja Amurin museokortteli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vapriikki

Tampere 1918 -näyttely siirtyy verkkoon5.6.2023 09:27:30 EEST | Tiedote

Vapriikin suosittu Tampere 1918 -näyttely sulkeutuu 3.9.2023. Näyttely on vuodesta 2008 alkaen saanut paljon kiitosta niin kävijöiltä kuin historian ja museoalan ammattilaisilta. Tampere 1918 sai arvostetussa Vuoden eurooppalainen museo -kilpailussa erityismaininnan vuonna 2011. Jo 15 vuotta esillä olleiden harvinaisten museoesineiden on nyt päästävä huoltotauolle, ja myös näyttelytila on menossa remonttiin. Vapriikki ei silti hylkää Tampereelle tärkeää aihetta, vaan uusi näyttely on suunnitteilla muutaman vuoden tauon jälkeen. Näyttelyn sulkeutuessa Vapriikki avaa Tampere 1918 sisällissotamuseo -sivuston, joka tarjoaa tietoa sisällissodan tapahtumista Tampereella 3D-mallinnettujen virtuaalielämysten ja pelillisyyden sekä artikkeleiden, kuvien ja videoiden välityksellä.

Perheille edullisia aamuja kesäkuussa Vapriikissa2.6.2023 15:20:40 EEST | Tiedote

Vapriikki kutsuu lapsiperheitä museoon aamulla kello yhdeksän. Satumaiset perheaamut sopivat perheen pienimmille, jotka heräävät varhain ja kaipailevat jo päiväunille, kun museo vasta alkaa täyttyä muista kesävieraista. Olipa kerran -näyttelyssä vietetään satuhetkeä tiistaisin yhdessä museolehtoreiden kanssa. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä perheaamun liput ovat kaikille yli 7-vuotiaille 2€ ja pienemmät pääsevät mukaan maksutta.

Museoiden yötä vietetään 20.5. Tampereella8.5.2023 14:05:31 EEST | Tiedote

Museoiden yötä vietetään jälleen keväisenä kaupunkijuhlana. Tapahtuma tarjoaa monenlaista näkemistä ja kokemista Tampereella lauantaina 20.5. Suurin osa ohjelmasta starttaa kello 18 ja useimmat museot ovat avoinna aina keskiyöhön saakka. Museoiden yön kävijöitä palvelevat myös museokahvilat, ruokapaikat ja museokaupat.Yksi lippu - monta näyttelyä, opastusta ja esitystä! Mukana 21 kohdetta, 35 näyttelyä ja 97 ohjelmanumeroa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme