Vaasan kaupunki - Vasa stad

MobilePay maksutavaksi joukkoliikenteen Waltti-sovellukseen

Jaa

Waltti Mobiili -sovellusta käyttävät Vaasan joukkoliikenteen matkustajat voivat jatkossa maksaa matkansa myös MobilePaylla. MobilePay on nopea, helppo ja hygieeninen maksutapa, jolla maksu hyväksytään omalla puhelimella yhdellä pyyhkäisyllä.

Voit ladata ja asentaa Waltti Mobiili –sovelluksen puhelimeesi Google Playsta tai App Storesta.. Sovelluksen käyttöönotto ja lipun ostaminen on helppoa:

  1. Valitse kaupunki ja klikkaa Jatka
  2. Hyväksy käyttöehdot ja tutustu tietosuojaselosteeseen
  3. Rekisteröidy tai jatka anonyymina käyttäjänä
  4. Valitse ostettava lippu
  5. Valitse vyöhyke A ja asiakasryhmäksi joko Aikuinen tai Lapsi
  6. Lisää maksu-, luottokortti tai MobilePay, josta lipun hinta veloitetaan
  7. Klikkaa Jatka ja tarkistettuasi oston tiedot, valitse Maksa
  8. Lippu avautuu näytölle automaattisesti heti maksun jälkeen

Voit ostaa useamman lipun samalla puhelimella. Lipun voimassaoloaika alkaa ostohetkestä ja lippu pitää ostaa ennen matkan alkua. Hinnaston löydät Vaasan joukkoliikenteen sivuilta.

Waltti Mobiili -sovelluksessa näet voimassa olevat sekä vanhentuneet lippusi, ostohistorian ja kuitit. Lipun tiedot saat näkyviin klikkaamalla lippua.  Voit lähettää kuitin myös sähköpostiisi valitsemalla lipun ja klikkaamalla Lähetä kuitti.

Lue lisää Waltti Mobiili -sovelluksesta

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Heli Killinen, +358404813689, heli.killinen@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Välbefinnandet bland barnfamiljer har utretts övergripande i sex kommuner25.11.2021 15:26:21 EET | Tiedote

Inom det riksomfattande projektet gällande avancerad analys för barnfamiljer (LEA) har en unik lägesbild skapats över välbefinnandet bland barnfamiljer i Tammerfors, Ylöjärvi, Vanda, Björneborg, Vasa och Laihela. Materialet har sammanställts från tio nationella registerkällor, och det täcker totalt nästan 80 000 barnfamiljer i sex kommuner. Någon motsvarande analys har inte gjorts i Finland tidigare.

Lapsiperheiden hyvinvointia selvitetty laajasti kuudessa kunnassa25.11.2021 15:25:33 EET | Tiedote

Valtakunnallisessa Lapsiperheiden edistynyt analytiikka (LEA) -hankkeessa on luotu ainutlaatuista tilannekuvaa Tampereen, Ylöjärven, Vantaan, Porin, Vaasan ja Laihian lapsiperheiden hyvinvoinnista. Aineisto on koottu kymmenestä valtakunnallisesta rekisterilähteestä, ja se kattaa yhteensä lähes 80 000 lapsiperhettä kuuden kunnan alueelta. Vastaavanlaista analyysiä ei ole aikaisemmin Suomessa tehty.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme