Moi Mobiili Oy

Moi Mobiili Oy:n liittymämäärä ja liikevaihto kovassa kasvussa

Jaa

Palveluoperaattori Moi Mobiili Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 4,9 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi viime vuoteen verrattuna lähes kahdeksankertaiseksi.

Kasvun takana on Moin erittäin vahva liittymämyynti, joka on jatkunut myös vuoden 2018 ensimmäisinä kuukausina. Vuoden 2017 lopussa Moilla oli noin 56 000 liittymää. Vuodessa liittymien määrä lähes nelinkertaistui.

”Olen erittäin tyytyväinen vuoden 2017 kehitykseen. Moi on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi perinteisille operaattoreille ja tuonut alalle kauan kaivattua kilpailua paitsi hinnoittelullaan myös eritoten innovatiivisilla palveluillaan. Vahva liittymäkehitys kertoo, että asiakkaat ovat löytäneet meidät ja arvostavat palvelujamme”, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen sanoo.

Moi saavuttanut datan käyttäjien suosion

Moin asiakkaiden keskimääräinen datan käyttö on kasvanut vuodessa 32 prosenttia 19 gigatavuun kuukaudessa. Mediaanikäyttö on 1,8 GB kuukaudessa. Suurimmat datamäärät tulevat WLAN-tukiasemista.

Aalto-yliopiston tutkimuksen ja Viestintäviraston tilastojen mukaan puolet suomalaisista käyttää dataa kännykällä ja tabletilla vähemmän kuin kolme gigatavua kuukaudessa, mutta jopa 82 prosenttia maksaa rajattomasta datasta kännykkäliittymissään. Moin suosituin liittymä, 4G-simmi, sisältää kuukaudessa 4 GB dataa ja maksaa kuusi euroa. Keskimäärin Moin asiakkailla on kaksi liittymää, jolloin liittymät hyödyntävät yhteistä datapottia.

”Tuotteistuksemme on osunut kohdalleen: valtaosa kuluttajista pärjää mainiosti 4 gigan liittymällä ja kun niitä yhdistää koko perheelle, datapaketit jakaantuvat perheenjäsenten välillä käytön mukaan. Tietoisuus siitä, mistä kannattaa maksaa ja mistä ei, on koko ajan kasvussa. Tämä on meille erittäin hyvä asia, ja vauhdittaa jatkossakin kasvuamme”, Lahtinen kertoo.

Vuonna 2018 Moi tuo markkinoille uusia palveluja. Moi jatkaa myös vahvaa panostusta markkinointiin. Alkuvuonna 2018 Moi toimi esimerkiksi MTV3:n suositun ja miljoonayleisöjä saaneen Putous-ohjelman kumppanina: yhteistyö auttoi parantamaan Moi-brändin tunnettuutta sekä näkyi myönteisesti myös liittymämyynnin kehityksessä.

”Vuoden 2018 aikana yhtiön kasvu jatkuu voimakkaana ja ennuste on kolmin-, nelinkertaistaa liikevaihto. Nykyisten palveluiden myynnin positiivinen kehitys sekä uusien tulevien tuotelanseerausten lisäkasvu luovat erittäin hyvät kasvunäkymät tuleville vuosille. Haluammekin kiittää asiakkaitamme uskollisuudesta ja saamastamme tuesta tilanteessa, jossa alalla käytetään poikkeuksellisen aggressiivisia ja lainvastaisiakin toimia”, Lahtinen kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Petri Lahtinen
toimitusjohtaja
Moi Mobiili Oy
045 787 04 727

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Moi Mobiili Oy
Moi Mobiili Oy
Mechelininkatu 1 A
00180 HELSINKI

040 522 6607https://www.moi.fi/

Moi Mobiili on uusi suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. Palveluoperaattoriksi kutsutaan mobiililiittymiä myyvää yritystä, jolla ei ole omaa televerkkoa, vaan joka vuokraa sitä joltain verkko-operaattorilta. Moin liittymien myynti alkoi keväällä 2016. Yrityksen moderni palvelualusta on luotu asiakaslähtöisen toimintamallin varmistamiseksi. Moi käyttää digitaalisia ja modulaarisia teknologiaratkaisuja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Moi Mobiili Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme