Lomaunelmia Oy

Mökkivuokrauksesta lisätuloja kasvaneisiin kustannuksiin – Lomaunelmia tarjoaa uuden mökkivuokrauspalvelun ja työkaluja taloudenhallintaan

Jaa
Lomaunelmia Oy lanseeraa uuden mökkien vuokrauspalvelun 30.3.2023. Palvelu tarjoaa mökkien omistajille alustan mökin vuokraukseen sekä työkaluja mökkivuokraukseen liittyvään taloudenhallintaan ja verotuksen suunnitteluun.
Mökkien vuokraus kasvattaa suosiotaan.
Mökkien vuokraus kasvattaa suosiotaan.

Korona-aikana mökkikauppa kävi poikkeuksellisen vilkkaana, kun kotimaan matkailusta tuli olosuhteiden pakosta suositumpaa. Nykyisen epävarman taloustilanteen ja nopeasti nousseiden ylläpitokustannusten vuoksi mökkien vuokrauksen odotetaan kasvavan tulevina vuosina. 

– Lyhytaikaisen majoittumisen vuokrauskulttuuri on yleistynyt viime vuosien aikana asuntopuolella ja uskomme vahvasti sen kasvuun myös mökkimarkkinassa. Moni mökki seisoo suurimman osan vuodesta tyhjillään. Uskomme, että mökkien omistajat lähtevät rohkeammin kokeilemaan mökkinsä vuokraamista, sillä moni kaipaa kasvaneiden kustannusten kattamiseen lisätuloja. Haluamme tarjota omistajille luotettavan ja helppokäyttöisen alustan mökin vuokraamiseen, mutta myös työkaluja taloudenhallintaan ja verotuksen suunnitteluun, kertoo Lomaunelmien toimitusjohtaja Mikko Kivimäki.

Mökin vuokrauksesta saa helposti lisätuloja, mutta myös verotukseen liittyvät asiat on tärkeää ymmärtää, jotta vuokrauksesta saa mahdollisimman suuren hyödyn. Loma-asunnon verotukseen perehtymällä voi tehdä isoja säästöjä. 

– Haluamme tarjota mökin omistajille helpotusta veroilmoituksen tekemiseen ja auttaa ymmärtämään, minkälaisia verovähennyksiä on mahdollista tehdä. Tarjoamme myös työkalun vuokraukseen liittyvän taloudenhallinnan suunnitteluun ja seurantaan. Verotukseen liittyvät ohjeet ovat monitulkintaisia ja olemme työkalussamme pyrkineet tuomaan asian ymmärrettävämpään muotoon. Monelle veroasiat ovat vaikeita ja uskomme, että palvelullemme on kysyntää, kertoo Lomaunelmien hallituksen jäsen Lauri Joensuu.

Lomaunelmia Oy lähti kehittämään uutta mökkien vuokrauspalvelua, sillä markkinassa on selkeästi tilaa käyttäjälähtöisesti suunnitellulle ja kustannustehokkaalle palvelulle, jossa mökkien omistajien haasteisiin vastataan paremmin. Palvelussa omistajalla on mahdollisuus päättää kenelle ja milloin mökkiään vuokraa, sillä jokainen vuokrauspyyntö tulee omistajalle hyväksyttäväksi.

– Koko palvelun suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käyttäjät. Toiminnallisuudet on mietitty niin vuokraajan kuin omistajankin näkökulmasta mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Mökkien vuokraus on prosessina monivaiheinen, joten käyttöliittymäsuunnittelu ei ole ollut helppoa. Palvelun kehittämistyö jatkuu koko ajan, mutta saimme jo ensimmäisestä versiosta toteutettua tyylikkään ja käyttäjäystävällisen kokonaisuuden, kuvailee Mikko Kivimäki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Kivimäki
toimitusjohtaja
+358 50 306 5668
mikko.kivimaki@lomaunelmia.fi


Lauri Joensuu
hallituksen jäsen
+358 40 485 1395
lauri.joensuu@lomaunelmia.fi

Kuvat

Mökkien vuokraus kasvattaa suosiotaan.
Mökkien vuokraus kasvattaa suosiotaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomaunelmia Oy
Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

https://lomaunelmia.fi

Lomaunelmia Oy on kotimainen vuokramökkien välitykseen keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 2022. Yrityksen omistajilla ja työntekijöillä on monipuolinen ja laaja-alainen kokemus kiinteistö- ja vuokrausliiketoiminnasta. Lomaunelmien tavoitteena on luoda markkinoiden suosituin ja kattavin palvelualusta loma-asuntojen vuokraamiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.