Messukeskus

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa

Jaa

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

APCON esittelee monipuolisesti eri fysiikkalajeja. Kuva: Messukeskus
APCON esittelee monipuolisesti eri fysiikkalajeja. Kuva: Messukeskus

APCONissa kisattavan Rebel Open CF Throwdown -kilpailun taustalla on lajin kovia nimiä. Radan suunnittelevat kotimaiset CrossFit-tähdet Jonne Koski ja Ville Alatalo. Lisäksi kilpailun taustajoukoissa on mukana Ruotsin CrossFit-supertähti Lukas Högberg. Hän on jo vuosia kuulunut CF-maailman huippuihin. Rebel Open -mestaruustittelin lisäksi kilpailussa on jaossa yhteensä 30 000 euroa palkintorahaa.

APCONissa nähdään myös Street Workout Nordic Championships eli Pohjoismaiset Mestaruuskilpailut. Kisaan tulee osallistujia yhteensä kahdeksasta maasta eli kaikista Pohjoismaista ja Baltiasta. Kilpailuun valitaan kunkin maan kaksi parasta miesurheilijaa ja paras naisurheilija lajin kansallisista karsintakilpailuista. Suomalaisista APCONissa käytävään PM-kisaan pääsevät heinäkuussa järjestettävien SM-kilpailuiden parhaat urheilijat.

Street Workoutin tunnetuin kotimainen kasvo Edgar Zindoga on mukana APCONissa. Zindoga on edustanut Suomea muun muassa Street Workout Maailmancupissa 2017 sijoittuen finaalissa kolmanneksi. Hän tavoittelee PM-kilpailupaikkaa heinäkuussa SM-kisoissa, ja on APCONissa joka tapauksessa tapaamassa fanejaan.

-          Street Workout on verrattain uusi laji, ja APCONissa se nousee esiin muiden fysiikkalajien rinnalla. Sinne tämä haastava laji ehdottomasti kuuluu, toteaa Tomi Vuorinen Suomen Street Workout ry:stä.

Ennakkotiedoista poiketen yhdysvaltalaista kehonrakentaja Jay Cutleria ei nähdä APCONissa. Cutlerin oli määrä tavata APCONissa suomalaisia fanejaan.

APCON 2019 on ensimmäinen tapahtuma Suomessa, joka kokoaa yhteen eri voimailulajit ja lajiliitot huippu-urheilijoineen ja harrastajineen. Ainutlaatuisessa suurtapahtumassa ovat mukana fitness- ja kehonrakennus (PCA), voimamiesurheilu (Strongman CL), voimanosto (FPO), streetworkout (Suomen Street Workout Ry), Throwdown (CF Rebel Open) sekä painonnosto ja kahvakuulaurheilu (Painonnostoliitto). Lisäksi APCONissa kisataan ExtremeRun-kilpailu.

Tapahtuma inspiroi ja motivoi kaikkia, joita kiinnostaa liikkuminen ja fyysisen kunnon kohentaminen. Kisojen lisäksi ohjelmassa on luentoja ravitsemuksesta, harjoittelusta ja eri lajeista.

Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Active Physique Events Oy:n kanssa. Kilpailuiden käytännön järjestelyistä vastaavat lajiliitot.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, 050 540 4231

APCONin kotisivut: www.apcon.fi

Instagram: @apcon_official

Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/

Kuvat

APCON esittelee monipuolisesti eri fysiikkalajeja. Kuva: Messukeskus
APCON esittelee monipuolisesti eri fysiikkalajeja. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme