Pirkanmaan ELY-keskus

Mouhijärventie poikki kahdeksi vuorokaudeksi tierummun uusimisen vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Sastamalan Mouhijärvellä Mouhijärventien, eli maantien 259 alittavan rummun. Uusittava tierumpu sijaitsee 80 metrin päässä Vanhankirkontien liittymästä Suodenniemen suuntaan.

Rumputyön vuoksi Mouhijärventie (Maantie 259) katkaistaan ja liikenne ohjataan kiertoreitille. Rummun vaihto tehdään toukokuun toisella viikolla keskiviikon ja perjantain välisenä aikana.

Mouhijärventie on rummun kohdalta suljettuna 10.5. klo 8.00:sta lähtien 12.5. kello 8.00:aan saakka.

Tietöiden aikana liikenteen käytössä Mouhijärven ja Suodenniemen välillä on kahden päivän ajan kiertoreitti Valtatie 11:n ja Putajantien (Maantie 2591) kautta. Työstä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle.

Nyt tehtävät tietyöt sisältyvät Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme