MessukeskusMessukeskus

MP 20 -messujen hyväntekeväisyyslipulla voi voittaa uniikin moottoripyörän

Jaa

MP 20 -moottoripyörämessujen pääsylipun oston yhteydessä voi ostaa hyväntekeväisyysarvan, jolla voi voittaa moottoripyörärakentaja Janne Juntusen rakentaman moottoripyörän. Hyväntekeväisyyspyörä on rakennettu 2019 Indian Scoutin runkoon. Arvontalipukkeista saaduilla tuloilla tuetaan nuorten moottoripajatoimintaa. MP-messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

 

Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla MP-messuille 25 euroa maksavan pääsylipun, joka sisältää arvontalipukkeen. Erillisiä arvontalipukkeita (10 euroa) myydään MP-messuilla, mutta niitä ei voi ostaa erikseen verkkokaupasta. Moottoripyörän arvonta tehdään myytyjen arvontalipukkeiden kesken. Moottoripyörän voittaneen arvontalipukkeen numero tai voittajan nimi ilmoitetaan tapahtuman verkkosivuilla ja facebook-sivuilla. Arvonnan järjestää Nuori Kirkko ry.

Tukea nuorten moottoripajatoimintaan

MP-messuilla nähdään, miten hyväntekeväisyysmoottoripyörää kootaan  ja Nuori Kirkko ry on kertomassa toiminnastaan.Nuori Kirkko ry:n moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille. Nuoret toimivat moottoripajoilla, joissa on saatavilla moniammatillista tukea ja ohjausta. Pajoilla nuoret saavat  myös työkokemusta. Tuettavia moottoripajoja on 34 eri puolilla Suomea ja niissä käy säännöllisesti 600-700 nuorta. Toimintaa  ohjaa 70 vapaaehtoista aikuista. Valtakunnallista moottoripyörätoimintaa koordinoi Veijo Kiviluoma Nuori Kirkko ry:stä. ”Tuen saaminen on tärkeätä, koska yksittäisten pajojen resurssit tehdä tätä työtä ovat rajalliset. Tuen avulla moni nuori pääsee moottoripajatoimintaan mukaan”, kertoo Kiviluoma. ”Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia yhteistyöstä. Moottoripyörärakentajat ja kaikki asiaan osallistuvat tekevät hienoa työtä nuorten hyväksi.”

Tuttu kaveri MP-messuilta

Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen on ollut mukana MP-messujen rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa jo vuodesta 2016 ja voittanut useita palkintoja.  Hän on jo useana vuotena peräkkäin ollut mukana työnäytöksissä takomassa moottoripyörän osia. Vuonna 2019 Juntusen rakentama Honda CBR900 Snow White -moottoripyörä voitti Street-luokan ja Näyttelyn paras pyörä -palkinnon.

Katso ja kuuntele Juntusen tarina youtubessa: https://m.youtube.com/watch?v=iXsnPB-lrAI
Seuraamme projektin edistymistä myös MP-messujen facebookissa: https://www.facebook.com/mpmessut/


MP 20 -messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on Pohjoismaiden  suurin moottoripyöränäyttely. Viime kerralla messuilla vieraili 57 000 motoristia. MP-messujen yhteydessä järjestetään vuosittain Suomen suurin rakennettujen moottoripyörien  näyttely Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 moottoripyörää. MP-messut järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

www.mpmessut.fi

#mp20

Instagram: @shift24good
https://instagram.com/shift24good?utm_source=ig_profile_share&igshid=eyr02j91wkvz

Facebook: Nightshift 2
https://www.facebook.com/Nightshift-2-2025538847743513/

Youtube: Nightshift2 – The Charity Bike
https://www.youtube.com/channel/UCD3JLzbEoI34HPb-U6Nwfjw

Lisätietoja: Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus,  puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen, 050 435 2095
Rakennusprojektin järjestelyvastaava Tommi Peltoniemi, 050 343 9281

Kuvia MP 19 –messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme