MessukeskusMessukeskus

MP 21 verkossa siirtyy maaliskuun loppuun

Jaa

MP 21 -messut järjestetään nyt poikkeuksellisena aikana verkkotapahtumana. Alun perin tarkoituksena oli järjestää tapahtuma vakiintuneena MP-messujen ajankohtana helmikuussa, mutta nyt ajankohta on päätetty siirtää reilulla kuukaudella. MP 21 verkossa -tapahtuma järjestetään 26. – 27.3.2021.

MP 20 -messut. Kuva: Messukeskus
MP 20 -messut. Kuva: Messukeskus

MP 21 verkossa -tapahtuma siirrettiin maaliskuulle, jotta kävijöille pystytään tuomaan nähtäville varmasti uutta kalustoa. Moottoripyörien uutuusmalleja on erittäin vaikea saada Suomeen vielä helmikuussa. 


”Haluamme esitellä mahdollisimman kattavasti kaikkien moottoripyörämerkkien uutuusmallit MP 21 verkossa -tapahtumassa. Toivomme, että se onnistuu jo maaliskuun lopussa”, kertoo Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt on haasteellisinta moottoripyörien rahtikuljetusten järjestäminen Suomeen. Rahtiliikenne on jumiutunut ja lähetyskonttien saatavuus on huono. Myös moottoripyörävalmistajien aikataulut uusien mallien tuotannoille ovat olleet poikkeukselliset.”

MP 21 verkossa -tapahtuman lisäksi tänä vuonna järjestetään Moottoripyörien koeajopäivät 25. – 28.5.2021 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021. ”Nämä kolme moottoripyöräilyyn liittyvää tapahtumaa tuovat hyvin esille moottoripyöräilyä ja uusia moottoripyörämalleja. Uskomme moottoripyöräilyn kiinnostavan entistä enemmän nyt keväällä, kun kotimaan matkailun suosiokin varmasti jatkaa kasvuaan”, uskoo Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Mikko Summa. ”Tänä keväänä on oikea aika hankkia moottoripyörä. Se sopii erinomaisesti kotimaan matkailuun ja vapaa-ajan viettoon juuri nyt.”


MP 21 verkossa ensimmäistä kertaa

MP 21 verkossa -tapahtuma kokoaa motoristit, moottoripyörät ja moottoripyöräilyn varusteet perjantaista lauantaihin 26. – 27.3.2021 verkkoon.  Tarjolla on uutuuspyörien esittelyjä ja ohjelmaa, kuten muun muassa Petrol Circus Custom Bike Show’n pyörät ja Miss MP:n valinta, mopojen tuunausta ja vinkkejä motoristeille.

Ohjelmaa lähetetään livenä Messukeskuksesta ja tallenteita voi seurata vielä tapahtuman jälkeenkin kahden viikon ajan. Moottoripyöristä ja moottoripyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista voi kysellä ja niitä voi ostaa chat-palvelun kautta yrityksiltä. Tapahtumapäivinä voi hyödyntää myös huikeita tarjouksia.

Osallistuminen verkkotapahtumaan on kävijöille veloituksetonta.

Jo ennen tapahtumapäiviä julkaistaan verkkosivuilla Miss MP -kisan finalistit. Perjantaina 26.3. osastot ovat avoinna ja ohjelmaa tarjolla klo 10-20. Lauantaina 27.3. tapahtuma on avoinna klo 10-20. Kahden viimeisen tunnin aikana julkaistaan Petrol Circus Custom Bike Show’n voittajat ja Miss MP 2021.

MP 21 verkossa -tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com 
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Mikko Summa, puh. 040 1421 993, mikko.summa@harley-davidson.com


#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia MP-messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

MP 20 -messut. Kuva: Messukeskus
MP 20 -messut. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin1.3.2021 10:41:31 EETTiedote

Toukokuulle suunnitellut Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin pitkittyneen koronatilanteen ja viranomaisohjeistusten vuoksi. Lapsimessut ja OutletExpo järjestetään seuraavan kerran ensi lokakuussa. HupiCon ja Eläinystäväni järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022. Keväällä 2021 järjestään Lapsimessujen kevättarjoukset -kampanja tukemaan alan kauppaa ja kevään sesonkituotteiden myyntiä.

Helsinki Chemicals Forum launches 2021 virtual edition with debates on key global topics in chemicals regulations and top voices19.2.2021 09:00:00 EETPress release

After a year of postponed conferences around the world, the Helsinki Chemicals Forum (HCF) will return for its 12th Forum, to be held over a two-day virtual event, 27 and 28 April 2021. With 5 panels and high-level keynote speeches, HCF 2021 will host topical debates on key issues faced by the chemicals industry globally and share policy trends aimed towards a safer, more sustainable future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme