MessukeskusMessukeskus

MP 22 -messut esittelee uudet moottoripyörät helmikuussa

Jaa

MP-messuille pääsee nyt taas kahden vuoden tauon jälkeen tutustumaan uusiin moottoripyörämalleihin ja koeajamaan niitä. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 4.–6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä ja messuilla on useita satoja uusia moottoripyöriä.

MP-messuilla on edustettuna hyvä kattaus moottoripyörämerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, Can-Am, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Polaris, Segway, Triumph, Vespa, Zero ja Zhenhua. Koeajoradalle pääsee koeajamaan moottoripyöriä ja vertailemaan niitä.

”Vajaa kaksi  kuukautta ja motoristit pääsevät kokoontumaan MP-messuille. Voi kyllä sanoa, että tätä on odotettu! MP-messuilla on paljon moottoripyöriä ja merkkejä on edustettuna yli kaksikymmentä. Osastoja varataan edelleen, joten lisää yrityksiä on tulossa mukaan. Moottoripyöräkauppa on käynyt hyvin sillä moni on aktivoitunut moottoripyöräilyn saralla nyt, kun moottoripyöräilystä on tullut entistä houkuttelevampi tapa matkustaa”, kertoo MP-messuista vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörävarusteita ja -tarvikkeita on esillä myös paljon. Mukana ovat muun muassa Hanx, Eurobiker, Storm Motor, Motonet ja L-Fashion. Messuilta saa tietoa myös erilaisista moottoripyörämatkoista.”

MP-messuilla nähdään rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa upeita pyöriä, jotka kisaavat neljässä eri sarjassa. Alueelle rakennetaan uutuutena Unelma Garage. Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi ilmoittaa moottoripyöriä vielä vuoden loppuun asti petrol.circus@pp.inet.fi. Miss MP-kisan hakuaika loppuu 15.12. Lauantaina 5.2. messuilla palkitaan Petrolin voittajat ja Miss MP. Koeajoradalla on näytöskisoja ja Tie vie -alueen lavalta saa tietoa moottoripyörämatkailusta. Kamapörssi on MP-messuilla myös tällä kertaa ja sinne voi viedä tarpeettomat hyväkuntoiset ajovarusteet myyntiin messujen aikana. Kamapörssin rinnalle tulee uusi outlet-alue, jossa voi myös tehdä löytöjä.

MP-messuilla on käytössä koronapassi

MP-messuille on turvallista tulla. Messukeskuksen ammattimaiset ja kansainvälisten standardien mukaiset turvallisuuskäytännöt, laajat tilat ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat isojen tapahtumien järjestämisen turvallisesti. Turvallisuuskäytännöt on COVID-19-sertifioitu ja olleet jo moneen kertaan käytössä jo syksyn isoissa messutapahtumissa. MP-messuilla on käytössä  koronapassi ja sitä kysytään kaikilta yli 16-vuotiailta sisäänkäynnillä. Kävijöitä kehotetaan tulemaan tapahtumiin terveinä ja oireettomina. MP-messuilla suositellaan myös kasvomaskin käyttöä.

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com
Petrol Circus Custom Bike Show, tuottaja Japi Åström, puh. 040 507 7097

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia MP-messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja on Ville Blåfield18.1.2022 00:01:00 EET | Tiedote

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi on valittu viestintäkonsultti ja tietokirjailija Ville Blåfield. Uusi ohjelmajohtaja tuo Helsingin Kirjamessuille uudenlaista näkökulmaa, jossa yhteiskunnallisilla keskusteluilla ja moniäänisyydellä on oma paikkansa. Blåfield arvostaa kirjamessuja ja lupaa ottaa huomioon rakastetun tapahtuman ainutlaatuisuuden. ”Toivon, että messut kehittyvät entisestään myös yhteiskunnallisen keskustelun foorumina”, hän toteaa.

Uutta MP 22 -messuilla: Hall of Fame ja vuoden 2021 MP-teko14.1.2022 14:00:00 EET | Tiedote

MP Moottoripyörämessut tekee töitä moottoripyöräilyn ja alan hyväksi. Nyt nostetaan ensimmäiset moottoripyöräilyn merkkihenkilöt Hall of Fame -tunnustuksella, ei nyt Messukeskuksen kattoon, mutta julkisuuteen kuitenkin. Hall of Fame -tunnustuksen saa neljä henkilöä, jotka ovat toimineet moottoripyöräilyn hyväksi merkittävällä tavalla pitkään. Yleisö valitsee Vuoden MP-teon. Tunnustuksen saaja on vuonna 2021 tehnyt merkittävää työtä moottoripyöräilyn eteen Suomessa. Kaikki tunnustuksen saajat julkaistaan MP-messujen avajaispäivänä perjantaina 25.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Kutsu lehdistötilaisuuteen etäyhteydellä 21.1.2022 klo 9.00. vp.12.1.2022 11:42:24 EET | Kutsu

Matkamessut nostavat normaalioloissa matkailun ja lomasuunnitelmat tammikuun puheenaiheeksi, mutta rajoitusten ja vaikean epidemiatilanteen vuoksi Matka 2022 -messut ja samana viikonloppuna järjestettävät Caravan-messut jouduttiin siirtämään seuraavaan vuoteen. Päivän polttavat aiheet matkailun tilastoista ja avautumisesta sekä Matkamessujen Kantarilla teettämästä matkailututkimuksesta kuulet tänä vuonna etänä. Kansainvälistä näkökulmaa tilaisuuteen tuo Matkamessujen rinnalla peruutetun Global Travel Summit -tapahtuman Key note -puhuja, pääsihteeri, EU-maiden matkatoimisto- ja matkanjärjestäjäliitto ECTAAn Eric Drèsin. Hän kertoo EU:n jäsenvaltioiden matkustussäännösten vaikutuksesta matkailun elpymiseen.

Messukeskuksen tammikuun messut siirtyvät, kevään muiden tapahtumien valmistelua jatketaan suunnitelmien mukaisesti27.12.2021 13:51:16 EET | Tiedote

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet pääkaupunkiseudulla kolmen viikon ajaksi 28.12.-17.1. Helsingin Messukeskus joutuu rajoitusten vuoksi siirtämään tammikuulle suunnittelut tapahtumansa myöhempään, mutta jatkaa kevään muun ohjelman valmistelua suunnitellusti, vahvoin terveysturvallisuuskäytännöin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme