MessukeskusMessukeskus

MP 23 -messuilla jaettiin useita palkintoja mm. Miss MP23 ja Petrol Circus Custom Bike Show'n palkinnot

Jaa
Miss MP23 -tittelin sai tänään MP-messuilla Janika Ketola Raumalta. Petrol Circus Custom Bike Show’ssa palkittiin Classic, Custom, Open ja Street -luokkien voittajat sekä näyttelyn paras pyörä Indian Super Scout, jonka rakentaja on Lasse Sundberg. Suomen Messusäätiön rahoittaman kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon sai Teemu Saukkio. Messuilla palkittiin myös Motoristit koulukiusaamista vastaan ry paikallislehtien tunnustuksella ja Vuoden 2022 moottoripyöräkouluttajaksi Jyrki Annala Kangasalta. MP-messut jatkuu vielä sunnuntaina 5.2. Helsingin Messukeskuksessa.
Miss MP23 kisat voitti Janika Ketola (keskellä). Ensimmäinen perintöprinsessa ja yleisön suosikki on Iina Pasanen (oikealla)  ja toinen Marika Nyström (vasemmalla).
Miss MP23 kisat voitti Janika Ketola (keskellä). Ensimmäinen perintöprinsessa ja yleisön suosikki on Iina Pasanen (oikealla) ja toinen Marika Nyström (vasemmalla).

MP-messuilla on vietetty vilkkaita päiviä ja motoristit ovat osoittaneet uskollisuutensa MP-messuille. Kahden ensimmäisen päivän aikana kävijöitä on ollut enemmän kuin MP 20 -messuilla vastaavana aikana. Kolmen vuoden tauko on saanut morotistit liikenteeseen. MP-messuja ei ole voitu järjestää vuosina 2021 ja 2022. MP-messut jatkuu vielä sunnuntaina 5.2. klo 10-17. Kiireisen lauantain jälkeen sunnuntaina MP-messuilla on rauhallisempaa.


Lauantaina MP-messuilla jaettiin perinteiseen tapaan Miss MP23 -palkinnot ja Petrol Circus Custom Bike Show’n palkinnot. Tänä vuonna jaettiin ensimmäistä kertaa Suomen Messusäätiön 6000 euron innovaatiopalkinto kaksipyöräisten sähköistämisestä. Sen sai Teemu Saukkio, joka on kehittänyt ainutlaatuisen teknologian konseptimoottoripyörään. Paikallislehtien Antti-patsas annettiin  Motoristit koulukiusaamista vastaan ry:lle tunnustuksena ansiokkaasta koko Suomeen ulottuvasta yhteisöllisestä ja konkreettisesta vapaaehtoistoiminnasta kiusaamista vastaan. Palkinnon sai myös Vuoden moottoripyöräkouluttaja.Suomen Moottoripyöräkouluttajat SMOK ry valitsi vuoden 2022 moottoripyöräkouluttajaksi liikenneopettaja, autokouluyrittäjä Jyrki Annalan Kangasalta. Annala on kouluttanut pian kolmekymmentä vuotta kestäneen kouluttajauransa aikana noin 1500 motoristia ja suunnilleen saman verran mopo-oppilaita.

Miss MP23 on Janika Ketola

Miss MP23 on Janika Ketola Raumalta.Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Iina Pasanen Espoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Marika Nyström Vantaalta. Yleisö valitsi suosikikseen Iina Pasasen. Miss MP-valittiin nyt 10. kertaa. Miss MP-kisassa valitaan moottoripyörähenkinen persoona. Voittajan valintakriteereinä oli asenne, persoona ja kyky ottaa yleisö sekä tilanne haltuun niin lavalla kuin messuosastoilla. Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi. Tuomaristoon kuuluivat Niko Kantola Messukeskuksesta,  Bike-lehden päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP22 Jenna Huhta, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, Miss MP18 Marika Laine, Miss Supercross 14 Neea Poutanen ja valokuvaaja Hans Lehtinen. Voittaja sai palkinnoksi tänä vuonna Vespa Primavera 125 skootterin, moottoripyöräajokortin CAP-autokoululta sekä kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat palkitaan Sweep-ajovarustepaketeilla.

Petrol Circus Custom Bike Show’n näyttelyn paras pyörä Indian Super Scout ja Lasse Sundberg sai kolme palkintoa

Classic-luokan voitti Jukka Haapala/Royal Enfield”Mumbai Ripper”, toiseksi sijoittui Ismo Keski-Korpi/Blackburne Boardtracker ja kolmannelle sijalle Henri Ikola Steel Bakery/Honda CB750
Custom-luokan voitti Lasse Sundberg/Indian Super Scout, toiseksi sijoittui Ismo Keski-Korpi/H-D Shovel ja kolmannelle sijalle Santtu Niemi/H-D V-Rod vihreä
Open-luokan voittiTomi Pitkänen/Honda Monkey ”ESSO”, toiseksi sijoittui Edwin Wägeli/Skyteam Monkey ja kolmannelle sijalle Jari Vepsäläinen/Harley Monkeyson.
Street-luokan voittiSanttu Niemi/H-D V-Rod sininen, toiseksi Daniel Pykälä-aho/BMW K 100RS 1984 ja kolmannelle sijalle Aki Suokas/Yamaha GTS1000.

Yleisön suosikki onMikaeli Luokkasen Ducati ST2 Cafe Racer ja tuomariston valinta Lasse Sundbergin Indian Super Scout. Vuoden nuoreksi rakentajaksi valittiin Toni Pitkänen, jonka pyörä on Honda Monkey ”ESSO”.

Kaikissa luokissa palkittiin kolme parhainta pyörää (500 e, 300 e, 200 e), tuomariston valinta (500 e) ja näyttelyn paras pyörä (1000 e). Vuoden Nuori Rakentaja palkittiin kunniakirjalla ja Koneita.comin tavarapalkinnolla. Yleisöäänestyksen voittaja palkittiin pokaalilla. 

Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston  toimeksiannosta. Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut avoinna vielä su 5.2. klo 10-17 Helsingin  Messukeskuksessa.

Lisätietoja:
Miss MP23 -kilpailusta, Helena Riihitupa, puh. 040 847 8650, helena@helenariihitupa.com
Petrol Circus Custom Bike Show: Japi Åström, puh. 040 507 7097
MP-messuista, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia median käyttöön löytyy Messukeskuksen Mediapankista osoitteesta http://mediabank.messukeskus.com. (Miss MP -palkintokuvat tulevat ennen klo 18 sinne).

Kuvia http://mediabank.messukeskus.com

www.mpmessut.fi #mpmessut

Kuvat

Miss MP23 kisat voitti Janika Ketola (keskellä). Ensimmäinen perintöprinsessa ja yleisön suosikki on Iina Pasanen (oikealla)  ja toinen Marika Nyström (vasemmalla).
Miss MP23 kisat voitti Janika Ketola (keskellä). Ensimmäinen perintöprinsessa ja yleisön suosikki on Iina Pasanen (oikealla) ja toinen Marika Nyström (vasemmalla).
Lataa
Suomen Messusäätiön palkinnon sai Teemu Saukkio innvaatiostaan kaksipyöräisten sähköistämiseen. Kuva: Heidi Koivunen
Suomen Messusäätiön palkinnon sai Teemu Saukkio innvaatiostaan kaksipyöräisten sähköistämiseen. Kuva: Heidi Koivunen
Lataa
Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaan pyörän rakensi Lasse Sundberg. Kuva: Heidi Koivunen
Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaan pyörän rakensi Lasse Sundberg. Kuva: Heidi Koivunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme