MessukeskusMessukeskus

MP 23 -messut tarjoaa motoristeille upean kattauksen uutuuksia

Jaa
MP 23 Moottoripyörämessut päästään järjestämään kolmen vuoden tuon jälkeen. Odotettu tapahtuma esittelee vuoden 2023 moottoripyörä-, mopo- ja mönkijäuutuudet sekä entistä enemmän sähköpolkupyöriä. Merkkejä on mukana ennätysmäärä. Uutuutena messuilla on päivittäiset MP Motoball -kisat ja oma alue kevytmoottoripyörille ja mopoille. Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa esitellään yli 100 pyörää. MP-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.
Edellisen kerran nähtiin MP-messuilla vuonna 2020.
Edellisen kerran nähtiin MP-messuilla vuonna 2020.

MP 23 -messut on Pohjois-Euroopan suurin moottoripyörätapahtuma. MP 23 -messuille odotetaan entistä enemmän kansainvälisiä vieraita, sillä Ruotsissa ei tänä vuonna järjestetä moottoripyörämessuja. MP-messut on Pohjoismaiden ainoa moottoripyörätapahtuma. Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa.


Kaikki suurimmat moottoripyörä-, mopo- ja mönkijämerkit ovat mukana messuilla. Mukana ovat muun muassa Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CFMOTO, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Royal Enfield, Segway, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. . Messuilla on esillä myös sähköskootteri Coopop Rugged ja entistä enemmän sähköpolkupyöriä. 

”Nyt vihdoinkin päästään MP-messuille tutustumaan vuoden 2023 uutuusmalleihin. Moottoripyörien koeajorataa ei ole tänä vuonna, sillä on ollut vaikeuksia saada koeajopyöriä messuille. Osastoille niitä riittää, muttei radalle.  Koeajamaan moottoripyöriä pääsee kuitenkin kesäkuun ensimmäisenä viikkona järjestettävillä Suurilla koeajopäivillä, jotka järjestetään nyt viidellä paikkakunnalla – Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja uutena Oulussa. MP-messuilla on tänä vuonna motoball-rata, sähköpolkupyörien koeajorata, skuuttirata ja junioreille oma ratansa sekä kevytmoottoripyörien ja mopojen oma alue”, kertoo projektijohtaja Niko Kantola Helsingin Messukeskuksesta. ”Vauhtia messulle tuovat MP Motoball-kisat, joihin on voinut ilmoittautua etukäteen. Miss MP-kisat järjestetään nyt kymmenennen kerran ja vinkkejä motoristien reissuihin antaa Tie vie -alue.”

MP-messulla esitellään paljon uutuuksia  muun muassa BMW R 1250 RS, Ducati Diavel V4 ja Multistrada V4 Rally, Gas-Gas ES700 ja SM700, Harley-Davidson FXBR Breakout, Honda CB750 Hornet ja XL750 Transalp, Kawasaki Ninja H2 SX SE, KTM 790 Duke, Royal Enfield Super Meteor 650, Suzuki GSX-8S ja Suzuki V-Storm 800 DE, Triumph Street Triple RS ja Tiger 1200, Yamaha YZ450F sekä täyssähköinen Zero DRS/X.

Ennätysmäärä sähköpolkupyöriä MP-messuilla

Kiinnostus sähköpolkupyöriä kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Useilla moottoripyörämerkkien osastoilla on esillä myös sähköpolkupyöriä. Tallaisia merkkejä ovat muun muassa Benelli, GasGas, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM ja Yamaha. Lisäksi merkeistä on edustettuina Fantic, Felt, Helkama, Merida, R Raymon, Specialized ja Trek. Mukana messuilla ovat näytteilleasettajina sähköpolkupyöriä esittelemässä Funbike,  Helkama, Pierer E-Bikes Sacndnavia ja Pyörävarikko. Esillä ovat uutuuksista muun muassa Helkama Carbon X, KTM Macina Team 691 ja Merida eOne-Sixty 10K sekä Yamahan uudet CrossCore RC, MORO 07 ja Wabash RT.

Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 100 moottoripyörää


Rakennetut moottoripyörät kisaavat neljässä eri sarjassa ja palkinnot jaetaan lauantaina 4.2. klo 16.30. Tilaisuuden alussa jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama Sähköisen kaksipyöräisen innovaatiopalkinto, jonka tulee jakamaan Modified Motorcycle Association of Finlandin puheenjohtaja Jani Immonen yhdessä Petrol Circuksen promoottori Japi Åströmin kanssa. Petrol Cirucksessa on mukana omalla osastollaan  moottoripyörärakentajien oma yhdistys Modified Motorcycle Association of Finland eli MMAF ry. Petrol Circus Custom Bike Show’n yli 100 pyörästä julkaistaan kuvat perjantaina 3.2. MP-messujen verkkosivuilla www.mpmessut.fi

Motoristit auttavat Ukrainaa

MP-messuilla on esillä Ukrainan väreihin maalattu vuoden 1978 Tunturi-pappamopo, joka on kunnostettu ja katsastettu.  Nurmijärven reserviläisten hanke kerää varoja hyväntekeväisyyteen. Pappamopo huutokaupataan 6.5. Nurmijärven torilla ja saadut rahat annetaan hyväntekeväisyyteen ukrainalaisille. Mopon on kunnostanut CKS-Trading. Mopo on nyt hyvässä kunnossa ja takuulla uniikki. Tunturi-nimen korvaa rungossa Ukraina ukrainaksi kirjoitettuna.

Kansainvälinen Freedom Machine -varainkeruukampanja kerää MP-messuilla varoja Ukrainassa tuhoutuneen lastensairaalan kunnostukseen ja ukrainalaisten kaltoinkohdelluiden naisten ja lasten hyväksi. Lahden moottoripyörämuseon Riku Routo on tuonut MP-messuille Virosta löytämänsä 1980-luvun ajamattoman sinisen ja sivuvaunullisen ukrainalaisen Dnepr-moottoripyörän. Kampanja haastaa motoristit auttamaan Ukrainaa ja Kiovassa valmistettu Dnepr on kampanjan symboli.

MP 23 Moottoripyörämessut esittelee ennätysmäärän merkkejä

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. 

MP 23 -messut on avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.

Lisätietoja:
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com

www.mpmessut.fi
#mpmessut

Kuvia MP 20 -messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Edellisen kerran nähtiin MP-messuilla vuonna 2020.
Edellisen kerran nähtiin MP-messuilla vuonna 2020.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Vuoden mökkiläinen 2023 on Kirsikka Simberg: ”Mökillä on aikaa ja mahdollisuus keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti elämässä tärkeitä”20.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen Vapaa-ajan asukkaiden liitto ja Messukeskus ovat valinneet Vuoden mökkiläiseksi 2023 vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääk-podcastin juontaja Kirsikka Simbergin. Kemiönsaarella perheineen mökkeilevä Simberg tunnustautuu puutarhaharrastajaksi ja haaveilee onsen-henkisestä paljusta. Tunnustus jaetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.2023 klo 12.30.

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailussa etsitään viitteitä huomisen kauneudesta – kilpailu on käynnistynyt16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

I love me -messut ja Häät-lehti etsivät jälleen Vuoden Kauneinta Sormusta. Kilpailun tämän vuoden teema Häivähdyksiä innostaa kulta- ja hopeaseppiä sekä korumuotoilijoita etsimään viitteitä huomisen kauneudesta ja ilosta suunnata kohti tulevaisuutta. Nyt 16. kertaa järjestettävä kilpailu nostaa esiin suomalaista korusuunnittelua ja käden taitoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme