MessukeskusMessukeskusMessukeskus

MP Stars -hanke jatkuu kisakaudelle 2020

Jaa

Kymmenen kilpamoottoripyöräilijää saa kisakaudelleen 2020 MP Stars -tukea. Alan tarjoama tuki on merkittävä. Tuen voi saada kuka tahansa, sillä MP Stars -tukipaketit arvotaan. Tällä kertaa voittajan ei tarvitse olla paikalla kun arvonta tehdään. Arvontaan voi ilmoittautua 27.1.2020 asti ja arvonta suoritetaan sunnuntaina 2.2.2020 MP-messuilla Helsingissä.

 

  

Kisakausi 2019 on ohi nyt kolmellatoista MP Stars -tukea saaneella kisakuskilla. Ensimmäisestä MP Stars -tukivuodesta on opittu paljon ja konseptia on jo kehitetty ja kehitetään edelleen viime kauden palautteen perusteella. Kaksi suurinta muutosta ovat arvonnassa läsnäolo ja lajit. Nyt tukea voivat hakea valtakunnallisesti kaikki motoristit entistä tasa-arvoisemmin, sillä tuen saajan ei tarvitse olla paikalla Messukeskuksessa kun arvonta suoritetaan. Tosin paikalla olevat voittajat saavat erikoistuen. Arvontaan voivat osallistua kaikki kilpamoottoripyöräilijät lajista riippumatta, sillä lajeja ei ole erikseen määritelty. Ennen arvontaa lajeihin ilmoittautuneet ryhmitellään tasasuuruisiin arvontalohkoihin. Tuen saaja voi olla kokenut kisakuski, mutta yhtä hyvät mahdollisuudet on ensimmäistä kauttaan ajavalla.

MP Stars -tuki toteutti Veli-Pekan unelman

Yksi 2019 MP Stars -tukea saaneista kuskeista on Veli-Pekka Hannula Vaasasta. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kisannut moottoripyörällä.  MP Stars -tuki mahdollisti haaveen toteutumisen ja Hannula kisasi kauden aikana hyvin saavutuksin kahdessatoista kisassa Yamaha 1000 Genesis 88 -pyörällään. Kisasarjat olivat SVKMK:n Classic F1 7C ja FIN SBK:n Retro SBK.  MP Stars -tuen tarkoituksena on lisätä moottoripyöräkisaamista ja saada enemmän moottoripyöräharrastajia. Siinä onnistuttiin hienosti Hannulan osalta. Hänellä on jo ensi vuoden kisakalenteri valmiina ja hän kontaktoi parhaillaan mahdollisia sponsoreita, joiden väreissä voisi kisata. Veli-Pekka kehuu kisaamista ja kehottaa hakemaan rohkeasti MP Stars -tukea. Kilpamoottoripyöräilijöiden yhteisöön on helppo päästä sisälle, kaikki neuvovat toisiaan ja mukavia kavereita löytyy aina.  Muiden MP Stars -kuskien tuki on ollut merkittävä ja yhteisö on tsempannut toisiaan.

Moottoripyöräala vahvasti mukana hankkeessa

MP Stars -tukipaketti mahdollistaa kuskin osallistumisen kisoihin ilman taloudellista painetta.  Voitettuaan arvonnassa  kilpamoottoripyöräilijä saa tukea mm.  lisenssiin, kilpailumaksuihin, varaosiin ja varusteisiin. MP Stars kouluttaa kuskeja myös toimimaan sponsoreiden kanssa ja kertomaan kisakaudestaan median kautta suurelle yleisölle. Moottoripyörämediat seuraavat MP Stars -tiimiä. Kilpailijoille tarjotaan myös some- ja  huoltokoulutusta.

Näkyvyyttä lajeille ja lisää harrastajia

Ajatus MP Stars -hankkeesta syntyi MP-messuilla Helsingissä 2018. Moottoripyöräilyn suurtapahtumaa järjestävässä tiimissä pohdittiin, miten kilpamoottoripyöräily saisi enemmän näkyvyyttä ja lisää harrastajia. Eri lajeista pitäisi olla myös helppo vaihtaa toiseen lajiin niin halutessaan. Tämä on helpompaa, jos tietoa ja verkostoitumista eri lajien kesken on riittävästi. MP Stars -hankkeen moottorina toimii MP-messut.

Sinustako MP Stars -kuski?

MP Stars -arvontaan voi ilmoittautua 27.1.2020 asti verkkosivujen  www.mpstars.fi kautta. Osallistuvien ei tarvitse olla paikalla 2.2.2020 arvonnassa MP-messulla, mutta paikalla olijat saavat erikoisedun. Tuen saaja sitoutuu kisaamaan vuoden aikana määrätyn määrän kisoja sekä kertomaan harjoittelustaan ja kisaamisestaan sosiaalisen median kautta muille moottoripyöräilijöille. MP Stars -kuski voi omalla toiminnallaan vaikuttaa vahvasti siihen, mitä saa kisakaudestaan irti ja kuinka suuri on tuen todellinen arvo.

Kisakuskit voivat edustaa mitä vain kilpamoottoripyöräilylajia. Viime kautena lajit olivat  Road Racing, Motocross, Enduro, Ratalajit, Supermoto, Minisupermoto ja Classic lajit.

MP 20 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 31.1. –  2.2.2020. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

Kuvia median käyttöön löytyy osoitteesta  http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja:
myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.mpmessut.fi #mpmessut

www.mpstars.fi #mpstars

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen kokonaisuus ja laadukas sisältö houkuttelivat Educa-messuille jälleen ennätysmäärän kävijöitä25.1.2020 17:26:06 EETTiedote

Kasvatus- ja opetusalan ammattitapahtuma Educa päättyi tänään Messukeskuksessa. Tapahtuman uusi kansainvälinen kokonaisuus sekä ajankohtainen ja laadukas sisältö houkuttelivat paikalle alustavien tietojen mukaan ennätysyleisön, 19 300 alan ammattilaista. Educa-messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 29.–30.1.2021.

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme