Uudenmaan ELY-keskus

Mt 11689 Söderkullantien painumakorjaus -hanke tauolle Sipoossa

Jaa

Painumakorjaus Söderkullantiellä keskeytetään väliaikaisesti ja rakennustyön arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Painumakorjaus Söderkullantiellä keskeytetään väliaikaisesti. Hanke on tauolla vuoden 2022 ajan ja työt jatkuvat olosuhteiden salliessa keväällä 2023. Rakennustyön arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan 2023 loppuun mennessä.

Pohjanvahvistus on tehty toiselle kaistalle. Joen puoleisella kaistalla on väliaikainen päällyste, mutta pohjanvahvistus on tekemättä. Nykyiset päällystämättömät kohdat hankkeen päissä korjataan.

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/iY3u4esaffiwfvyT8

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii GRK Oy ja urakan valvonnasta vastaa Welado Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jukka Aro, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 269

Työmaapäällikkö Jouni Karvonen, GRK Oy, puh. 040 557 4123

Valvontakonsultti Tommi Luostarinen, Welado Oy, puh. 050 413 7689

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme