MTL ryMTL ry

MTL:n uusi viestintäkilpailu palkitsee asiakaskokemuksesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä

Jaa

MTL Communications Awards -viestintäkilpailu uudistuu ja uudeksi nimeksi tulee Finnish Comms Awards. Viestintätöiden arvioinnissa painotetaan erityisesti asiakkaan ja viestintätoimiston yhteistyötä, asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä sekä pitkäjänteistä toimintaa kumppaneina. Uudistuneen kilpailun päätuomariksi on kutsuttu Christina Forsgård Netprofile Finlandista.

Finnish Comms Awards -kilpailu on asiakkaan ja viestintätoimiston yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä.

- Nostamme näillä palkinnoilla esiin viestintätoimistojen kanssa tehtävän työn erityisyyttä: onnistunut viestintätyö tehdään yhdessä ja se on kokonaisvaltaista. Ratkaisevaa ei ole keneltä idea tuli ja kuka juoksi viimeisen metrin. Viestintä on joukkuelaji, jossa on erilaisia tehtäviä ja rooleja – myös eleettömiä ja hiljaisia. Haluamme kiinnittää huomiota asiakaskokemukseen, tuoda nyanssit esiin ja antaa tunnustusta koko joukkueelle, luonnehtii päätuomari Christina Forsgård kilpailua.

MTL:n organisoima kilpailu järjestetään nyt seitsemännen kerran. Kilpailuun lähetetään vuosittain 50 - 90 erilaista asiakkaan kanssa yhdessä tehtyä viestintätyötä, joilla on edistetty asiakasorganisaation strategisia tavoitteita.

MTL on viestintä-, mainos- ja markkinointitoimistoja edustava toimialaliitto, jonka jäsenet edustavat myyntikatteella mitattuna noin puolta alasta. MTL:n hallituksen puheenjohtaja on Mikael Jungner.

Kilpailuun haetaan erityyppisiä viestintätöitä

Myös kilpailun kategoriat muuttuvat kuvaamaan vahvemmin viestintätyön konsultatiivista luonnetta ja erityisesti toimialoihin liittyvää osaamista. Kategoriavoittajien lisäksi palkitaan edelleen vuoden viestintätyö, vuoden viestintätoimisto ja paras pitchaaja sekä uusina palkintoina vuoden spokesperson asiakasorganisaatiosta ja vuoden viestintäkonsultti.

Viestintäkilpailun kehitystyön on Christina Forsgårdin johdolla tehnyt MTL Viestintätoimistojen jaoksesta työryhmä Janne Saarinen (SEK), Sari-Liia Tonttila (Ahjo Communications) ja Noora Wuolanne (Vapa Media).

Christina Forsgård oli MTL Viestintätoimistojen puheenjohtajana luomassa ja perustamassa ensimmäistä MTL Communications Awards -kilpailua vuonna 2011. Hän on tuomaroinut viestintätoimistojen kilpailutöitä mm. Golden Hammerissa ja BAPRAssa.

Päätuomari Forsgårdin lisäksi vuoden 2018 kilpailua tuomaroivat

Antti Isokangas, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Kotipizza

Heini Hirvonen, toimitusjohtaja, Ahjo Communications

Eeva Kalli, toimitusjohtaja, Miltton Networks

Riina Kirmanen, johtaja, Vaisala

Kaisa Lipponen, viestintäjohtaja, Neste

Vilma Luoma-Aho, professori, Jyväskylän yliopisto

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso

Mika Mäkinen, viestintäjohtaja, Intermin

Alexander Pihlainen, president, Slush

Minna Pinola, viestintäjohtaja, Solita

Rasmus Roiha, toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Heli Uusimaa, tuottaja, MTV

Katri Viippola, viestintäjohtaja, Varma

Tuomariston sihteeri on Tarja Virmala, toimitusjohtaja, MTL.

Kilpailu avataan 19.2, finalistit julkaistaan 27.4. Kaikki finalistit saapuvat tuomariston kokoukseen myymään, pitchaamaan, oman kilpailutyönsä. Tuomariston kokous on 24.5. Voittajat julkistetaan Finnish Comms Awards -tilaisuudessa 14. kesäkuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Christina Forsgård, perustaja, hallituksen puheenjohtaja, Netprofile Finland, christina@netprofile.fi +358 40 571 9192

Tarja Virmala, toimitusjohtaja, MTL ry, tarja.virmala@mtl.fi, + 358 400 484693

Tietoja julkaisijasta

MTL ry
MTL ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

info(a)mtl.fihttp://www.mtl.fi

MARKKINOINNIN, TEKNOLOGIAN JA LUOVUUDEN LIITTO MTL RY

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL kokoaa yhteen yritykset, jotka parantavat markkinointiviestinnällä asiakkaidensa kilpailukykyä, luovat kasvua ja tekevät liiketoiminnalla tulosta. MTL:ään kuuluvien toimistojen yhteenlaskettu myyntikate on noin puolet Suomen markkinointiviestinnän koko myyntikatteesta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MTL ry

Suomi 100 on Vuoden viestintätyö – SEK ja valtioneuvoston kanslia tekivät vuosisadan keikan14.6.2018 20:30:00 EESTTiedote

Suomi 100 – vuosisadan keikka, tekijöinä SEK ja valtioneuvoston kanslia/Suomi 100 nappasivat arvokkaimman Vuoden viestintätyö -palkinnon MTL:n Finnish Comms Awards -kilpailussa. Vuoden viestintätoimistoksi valittiin Ellun Kanat, Vuoden spokespersonin tittelin vei Suomi 100 -kampanjan evankelistaksi noussut Pekka Timonen. SEKin Essi Orama on vuoden viestintäkonsultti ja kilpailun paras pitchaaja oli Ellun kanojen Sara Lindström.

MTL:n tavoitteena nolla tapausta seksuaalisessa häirinnässä22.2.2018 09:30:00 EETTiedote

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n jäsenyrityksissä kukaan ei ole kokenut fyysistä seksuaalista häirintää viimeisen kahden vuoden aikana. Verbaalista häirintää oli kokenut viisi prosenttia. Liiton tavoite on, että seksuaalisen häirinnän tapauksia on sen jäsenyrityksissä nolla kappaletta. Tiedot selviävät Procom – Viestinnän ammattilaiset ry:n, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n ja Suomen Journalistiliitto ry:n teettämästä tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme