SuomiAreena

MTV järjestää Suomen suurimmat etkot itsenäisyyspäivän aattona – Suomi 100 -tekona koko illan suora tv-lähetys

Jaa

MTV ja Mediahub Helsinki juhlistavat satavuotiaan Suomen juhlavuotta järjestämällä Suomen suurimmat etkot itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2017. Suomen suurimpia etkoja juhlitaan koko illan kestävässä suorassa tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla. Suomi 100 –teko julkistettiin tänään SuomiAreenalla.

Gaalaillassa ja suorassa tv-lähetyksessä nähdään kovia viihdetähtiä ja uutishuoneen tutuimpia kasvoja. Ohjelmassa vieraillaan mielenkiintoisissa paikoissa ympäri Suomea ja seurataan aattoillan juhlintaa. Suorassa lähetyksessä kurkistetaan eri puolella maailmaa paikkoihin, joissa aloitetaan illan aikana lähtölaskenta Suomen itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin.
 
– Suomen suurimmat etkot on MTV:n ja Mediahubin yhteinen teko satavuotiaalle Suomelle. Lähetyksessä pääsemme seuraamaan, miten juhlavuoden huipennus käynnistyy ja Suomen syntymäpäivää juhlitaan ympäri maailmaa, kertoo MTV Uutisten päätoimittaja ja Mediahubin toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.
 
Mukana gaalaillassa ja suorassa tv-lähetyksessä ovat kumppaneina Alko, Elisa, Finnair, Lidl ja UPM. Lähetyksessä nähdään, miten kumppanitahot ovat juhlistaneet satavuotiasta Suomea merkkivuoden aikana ja millaisia tekoja kumppanit ovat Suomelle ja suomalaisille tehneet.
 
– Kumppaneilla on iso rooli yhteisessä Suomi 100 –teossamme. Haluamme yhdessä tehdä suomalaisille ikimuistoiset, historian ensimmäiset Suomen suurimmat etkot, Ylä-Anttila hehkuttaa.
 
Suomen suurimmat etkot ovat osa Suomi 100 -juhlavuotta.
 
Lisätietoja
Merja Ylä-Anttila, vastaava päätoimittaja, MTV Uutiset, merja.yla-anttila@mtv.fi
 
 

Tietoja julkaisijasta

Mediahub Helsinki Oy on journalismiin, tapahtumiin ja sisällön tuotantoon erikoistunut yhtiö. Mediahub toimii MTV:n uutis-, asia- ja urheiluohjelmien päätuottajana. Vastaamme myös MTV.fi:n uutis-, urheilu-, viihde- ja lifestylesisällöistä. Lisäksi tuotamme radiouutisia 2,5 miljoonalle viikkokuuntelijalle. Sen lisäksi tuotamme sisältöjä muille yrityksille, yhteisöille ja järjestöille. Tapahtumatuotantoomme kuuluu mm. vuosittain järjestettävä SuomiAreena.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SuomiAreena

Satavuotiasta Suomea juhlistanut SuomiAreena teki kaikkien aikojen yleisöennätyksen14.7.2017 15:07Tiedote

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena keräsi ennätysmäärän yleisöä yhteiskunnallisten ja päivänpolttavien asioiden äärelle. Viikon tapahtumiin osallistui 74 000 ihmistä, kun viime vuonna SuomiAreenan yleisömäärä oli 63 000. Viikon suosituimmaksi tilaisuudeksi nousi DNA:n Saariluoma ja starat Porin illassa -show, jota oli seuraamassa keskiviikkona yli 8700 henkilöä. Toinen viikon yleisömagneetti oli Tasavallan presidentin haastattelutunti, jota seurasi keskiviikkona 5000 kuulijaa MTV-lavalla Porin torilla. – Uskomattoman upeat kävijäluvut! Ja mikä hienointa tilaisuuksien sisällöt ovat vuosi vuodelta laadukkaampia. Kiitos kaikille järjestäjille ja kävijöille mahtavasta SuomiAreena-viikosta, SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto hehkuttaa. Turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus ensi vuoden teema Vuoden 2018 SuomiAreenan teema on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Seuraavan kesän tapahtuman pääyhteis

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme