Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

MUISTUTUSKUTSU lehdistötilaisuuteen: Riemukas Linnanmäen huvikausi alkaa 12.6.2020!

Jaa

Linnanmäen uusi huvikausi 2020 alkaa 12.6. klo 11 ja ennen sitä Linnanmäellä on ilo kutsua lehdistön ja median edustajat kuulemaan, mitä kaikkea alkava ja riemukas huvikausi pitää sisällään.

Aika: Ti 9.6.2020
Klo
10.30-11.30
Paikka:
Etäyhteyksin,Microsoft Teams. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen linkin takaa lomakkeella pe 5.6. klo 10.00 mennessä.

Poikkeava kevät tarjoaa mahdollisuuden järjestää Linnanmäen perinteisen lehdistötilaisuuden uudenlaisella tavalla ja siksi alkavasta huvikaudesta kuullaankin tänä vuonna etäyhteyksin. Teamsilla tapahtuvaan tilaisuuteen voi kätevästi osallistua omalta työpisteeltä käsin. Tilaisuuden aikana kuullaan Helsingin hauskimman kaupunginosan alkavan huvikauden uudistuksista ja turvallisuustoimenpiteistä, joilla varmistetaan kaikkien turvallinen ja terveellinen huvittelu Linnanmäellä.

Noin tunnin mittaisen lehdistötilaisuuden jälkeen Linnanmäeltä vastataan ilomielin kaikkiin toimittajien kysymyksiin tiistai-iltapäivän aikana. Jotta aikataulut sujuisivat sukkelasti kuin Salama, lehdistö voi varata jo ennakkoon Pia Adlivankinin haastattelut ottamalla yhteyttä: kiti.friman@linnanmaki.fi.

Ilmoittaudu lomakkeen kautta mukaan kuulemaan Linnanmäen hyväntuulisesta huvikaudesta 2020!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuonna 2019 lahjoitettiin 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme