Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Tällainen Suomi saattaa olla vuonna 2028

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat EVAn Suomi-skenaariot-raportin julkistamistilaisuuteen.

Keskiviikkona 7. lokakuuta klo 15.0017.00

Paikka: Zoom ja stream EVAn YouTube-kanavalla (EVAthinktank)

Kuihtuuko globalisaatio? Ottavatko vahvat valtiot valtiot markkinatalouden tiukkaan otteeseensa? Hajoaako EU? Entä kuka pelastaa ilmaston – ja miten?

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ja Nordic West Office ovat yhdessä 20 yrityksen ja yhteisön kanssa miettineet Suomen suuntaa vuoteen 2028 asti. Tarjolla on neljä vaihtoehtoista maailmaa: Kvanttihyppy, Sääntö-Suomi, Uudet heimot ja Vihreä valta.

Tule mukaan kuuntelemaan ja katsomaan, millaisia polkuja Suomelle hahmottuu. Tapahtuman aloittaa EVAn johtajan Emilia Kullaksen ja UPM:n hallituksen puheenjohtajan Björn Wahlroosin keskustelu Suomen suunnasta. Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä ja EVAn tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto esittelevät skenaariot.

Tilaisuudessa julkistetaan Lastuna lainehilla – Suomi-skenaariot 2020–2028 -raportti, jossa skenaariot saavat eloa toimittaja Terho Puustisen kirjoittamissa tarinoissa.

Skenaarioita kommentoivat teknologiayrittäjä Timo Ahopelto, McKinsey & Companyn partner Anna Granskog, Varman toimitusjohtaja Risto Murto ja Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Pyydämme ilmoittautumista keskiviikkoon 7.10. kello 13.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme