Suomen Yrittäjät

Muistutuskutsu: Naiset yrittäjinä -aamiaistilaisuus toimittajille 29.8.

Jaa

Tervetuloa aamiaistilaisuuteen tiistaina 29.8. klo 8.30 - 10 keskustelemaan siitä, miten tyttöjä ja nuoria naisia voisi kannustaa yrittäjiksi ja yritysjohtajiksi. Tilaisuuden järjestävät yhdessä elinkeinoelämän järjestöt Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto

Kolmannes Suomen yrittäjistä on naisia. Esimerkiksi teknologiayrittäjistä naisia on vain neljä prosenttia. Suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituspaikoista naisilla on 27 prosenttia. Sen sijaan yksinyrittäjistä naisia on enemmistö.

Riittääkö tämä? Tule keskustelemaan aiheesta kanssamme Perheyritysten liiton tiloihin Kamppiin (Salomonkatu 17 B, 4. krs).

Naisyrittäjyydestä kertovat toimitusjohtaja Marjet Mäkinen Suomen Kovabetoni Oy:stä, yrittäjä ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Carita Orlando ja varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa Keskuskauppakamarista. Keskustelua juontaa Perheyritysten liiton varapuheenjohtaja Johanna Jouhki.

Tarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumiset osoitteeseen johanna.vesikallio@perheyritys.fi.

Yhteyshenkilöt

viestintäjohtaja Jenni Järvelä, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, 040 556 7156, jenni.jarvela@ek.fi
viestintäpäällikkö Eeva Ketvel, Suomen Yrittäjät, 050 320 4849, eeva.ketvel@yrittajat.fi
viestintäjohtaja Patrik Lindfors, Keskuskauppakamari, 050 512 4005, patrik.lindfors@chamber.fi
viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Johanna Vesikallio, Perheyritysten liitto, 040 722 4092, johanna.vesikallio@perheyritys.fi

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, yli 105 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät noin 650 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2014 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 64 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme