Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

MUISTUTUSKUTSU: Taloudellinen mielenrauha 2021 –tutkimus julkaistaan – Onko suomalaisten taloudellinen mielenrauha vieläkin Pohjoismaiden heikoin?

Jaa

Danske Bank julkaisee neljännen kerran pohjoismaisen Taloudellinen mielenrauha –tutkimuksen, joka kertoo myös suomalaisten luottamuksesta omaan talouteensa. Tilaisuuteen voi osallista paikan päällä tai Teamsin välityksellä.

Taloudellinen mielenrauha –indeksi koostuu 9 muuttujasta, jotka mittaavat omaa arviota taloudesta, rahojen riittämistä arjessa, taloudellisia huolia ja tulevaisuuden odotuksia. Nyt julkaistava tutkimus kertoo, miten suomalaiset ja muut pohjoismaalaiset arvioivat omaa talouttaan.

Aiemmin suomalaisten taloudellinen mielenrauha on ollut paljon muita Pohjoismaita jäljessä, nyt kuulemme, onko korona kasvattanut railoa entisestään.

Ohjelma:

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: Millainen on suomalaisten taloudellinen mielenrauha nyt verrattuna muihin Pohjoismaihin ja aiempiin vuosiin?

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki ja Danske Bankin maajohtaja Stojko Gjurovski: Mistä johtuvat erot suomalaisten ja ruotsalaisten taloudellisessa mielenrauhassa?

Aika: tiistaina 9.11. kello 9-10, aamiainen tarjolla klo 8:30 alkaen, materiaali toimitetaan toimituksiin 10:30.

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21, 2. kerros tai Teams.

Ilmoittautuminen: maanantaina 8.11. mennessä lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle osoitteeseen josi.tikkanen@danskebank.fi

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen
josi.tikkanen@danskebank.fi
0503269701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank: Suomessa taloudellisessa mielenrauhassa Pohjoismaiden suurin epätasa-arvo – suurimmat huolet rahojen riittäminen arjessa ja eläkkeen karttuminen29.11.2021 10:45:00 EET | Tiedote

Suomalaisnaisten taloudellinen mielenrauha on kaukana suomalaismiehistä, kun muissa Pohjoismaissa sukupuolten erot ovat pienet. Naisten taloudellinen mielenrauha on miehiä heikompi lähes kaikilla osa-alueilla, mutta erityisen paljon naiset kokevat huolta rahan riittävyydestä ja eläkkeen karttumisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme