Kustannusosakeyhtiö Otava

MUISTUTUSKUTSU: Tervetuloa Leena Malkin Mitä tiedämme terrorismista –kirjan virtuaalipressiin ke 30.9. klo 10

Jaa

Tervetuloa dosentti, yliopistonlehtori Leena Malkin Mitä tiedämme terrorismista –kirjan Zoom-pressiin keskiviikkona 30.9. klo 10.

Terrorismista on väitetty paljon, mutta mitä siitä oikeasti tiedetään? Leena Malkki on terrorismiin erikoistunut dosentti ja yliopistonlehtori Eurooppa-tutkimuksen keskuksessa Helsingin yliopistossa. Malkki on jo vuosien ajan totuttu näkemään medioissa taustoittamassa väkivaltaisten iskujen syitä, sillä hän on alan harvoja asiantuntijoita Suomessa. 

Mitä tiedämme terrorismista -teos käsittelee niin terrorismin historiaa kuin nykytilaa ja tulevaisuuttakin. Kirjassa perehdytään myös moniin päivänpolttaviin aiheisiin, kuten Syyriaan ja Irakiin lähteneisiin ISIS-vapaaehtoisiin. 

Terrorismia voidaan tutkia kuin mitä tahansa ihmisen toimintaa. Tulokset asettavat kyseenalaiseksi monia länsimaisia uskomuksia ja myyttejä terrorismista. Tutkimustieto auttaa myös ymmärtämään tätä väkivaltaista ilmiötä kohuotsikoita syvällisemmin sekä asettamaan terrorismista käytävän nykykeskustelun osaksi pidempää kehitystä.  

 

Ilmoittaudu mukaan Zoom-pressiin linkistä:  

https://zoom.us/j/96915524070?pwd=emFUbE1DNnFFWDRCbW5CUVR2KzRaQT09   

 

Saat vahvistusviestin, josta pääset mukaan. Jos viestiä ei näy, katso roskapostikansio.  

Salasana: Otava 

 

Lisätiedot, haastattelupyynnöt, arvostelukappaleet ja pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Leena Malkki. Kuva Niclas Mäkelä 2020
Leena Malkki. Kuva Niclas Mäkelä 2020
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan uutisia on ilmestynyt – esittelyssä kevään kiinnostavimmat teokset27.10.2020 10:05:00 EETTiedote

Otavan kirjakevät on täynnä lukemisen ja kirjoittamisen riemua, kaunokirjallisuuden huippunimiä ja kiehtovia tositarinoita. Kannessa esiintyvä Paula Nivukoski debytoi lastenkirjailijana, kun Onnelliset aakkoset -teos tuo Tove Janssonin perinnön 2020-luvulle: “Olen aina rakastanut kielen rytmin tutkimista, sitä miten kirjaimet punoutuvat sanoiksi ja tarinoiksi, reiteiksi uusiin maailmoihin.”

Aino ja Alvar Aallon tarina ilmestyy syksyllä 2021 Otavan kustantamana20.10.2020 09:37:00 EESTTiedote

"Rakastan sinussa ihmistä – Aino ja Alvar Aallon tarina" kertoo maailmankuulun arkkitehti- ja muotoilijapariskunnan Aino Marsio-Aallon (1894–1949) ja Alvar Aallon (1898–1976) yhteisen tarinan – tarinan rakkaudesta, perhe-elämästä, vahvasta ammatillisesta kumppanuudesta ja yhteisestä elämäntyöstä, joka päättyi Aino Aallon ennenaikaiseen kuolemaan. Syksyllä 2021 ilmestyvän kirjan tekijä on Aino ja Alvar Aallon tyttärenpoika Heikki Aalto-Alanen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme