MUJI Finland Oy

MUJI Kampissa avautuu Studio Aulan taiteilijoiden ryhmänäyttely

Jaa

2.6.2022, MUJI Finland. MUJI Finland on aloittanut yhteistyön Studio Aulan taiteilijoiden kanssa tukeakseen erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden työtä. Studio Aula on osa Aula-työkodin toimintoja. Kynät ja Siivet- näyttely on avoinna yleisölle 10.6.–24.7. MUJI Small Gallery näyttelytilassa Kampin kauppakeskuksessa. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Rosa Haikarainen 2022, Yötaivas, akryyli, muste
Rosa Haikarainen 2022, Yötaivas, akryyli, muste

Näyttelyssä on esillä teoksia kahdeksalta Studio Aulassa työskentelevältä taiteilijalta. Teokset sisältävät taidetta eri muodoissa, esimerkiksi tekstiilejä, tekstausinstallaatioita, maalauksia ja sekatekniikalla toteutettuja teoksia. Teosten aiheet nousevat taitelijoiden omasta inspiraatiosta ja kiinnostuksen kohteista. Näyttely on Studio Aulan kolmas ryhmänäyttely ja osa taiteilijoista on järjestänyt aiemmin myös yksityisnäyttelyitä.

“Olemme iloisia, että olemme löytäneet uuden tavan tukea Aula-työkodin asiakkaita. Otimme ensimmäisen askeleen viime syksynä, kun työllistimme kaksi aulalaista myymäläämme. Sitten kuulimme Studio Aulasta ja näistä lahjakkaista taiteilijoista. Tämä näyttely on uusi osa yhteistyötämme.” kertoo MUJI Finlandin toimitusjohtaja Miho Takagi.

Tulevan Kynät ja Siivet - näyttelyn lisäksi, MUJI Finland on tukenut Aula-työkodin asiakkaita työllistämällä hyvin onnistuneen työkokeilun jälkeen kaksi henkilöä varastotehtäviin MUJI myymälään. Tämän lisäksi Kampin MUJI myymälän Local Food Store toimii Aula-työkodin leipomotuotteiden jälleenmyyjänä.

Aula-työkoti on yhteiskunnallinen toimija, jonka taustalla on voittoa tavoittelematon kannatusyhdistys. Aula-työkoti tukee kehitysvammaisia ja muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä oman elämän rakentamisessa.

MUJI Finlandin tavoitteena on tukea ja olla osa paikallista yhteisöä Suomessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Näyttelyä koskevat lisätiedot sekä muut tiedustelut:

Tuuli Turpeinen
PublicRelationsMFI@fi.muji.eu

Kuvat

Rosa Haikarainen 2022, Yötaivas, akryyli, muste
Rosa Haikarainen 2022, Yötaivas, akryyli, muste
Lataa
Studio Aula Ateljee
Studio Aula Ateljee
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

MUJI on perustettu Japanissa vuonna 1980 vastauksena tuon ajan kulutusyhteiskunnan tottumuksiin. Visiomme on tuottaa ‘Merkittömiä laatutuotteita’ eli "Mujirushi Ryohin". MUJI on aina uskonut yksinkertaisuuteen, joka kuitenkin on saavutettu mutkikkaan ajatustyön sekä harkitun designin kautta. MUJI Kamppi avattiin Helsingissä vuonna 2019 ja se on Euroopan suurin MUJI myymälä. MUJI Finlandin tavoitteena on toteuttaa MUJIn visiota ja olla kohtaamispaikka paikalliselle yhteisölle.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.