Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museoiden yötä vietetään Kuntsilla lauantaina 18.5.

Jaa

Kansainvälisenä museopäivänä lauantaina 18.5. vietetään Kuntsin modernin taiteen museossa Museoiden yötä klo 11-22.

Kuva: Markus Paavola
Kuva: Markus Paavola

Kaikkiin Vaasan kaupungin museoihin on ilmainen sisäänpääsy kansainvälisenä museopäivänä. Pohjanmaan museo ja Tikanojan taidekoti ovat avoinna klo 10-17 ja Vaasan taidehalli on avoinna klo 11-17. Taidehalliin on aina ilmainen sisäänpääsy.

Kuntsilla koko perheen työpaja

Kuntsilla pidetään koko perheen työpaja klo 17-22. Kaiken ikäisille tarkoitetussa työpajassa valmistetaan yhdessä suuri karttateos, johon jokainen osallistuja voi piirtää oman osansa.

Näyttelyihin on yleisöopastus ruotsiksi klo 19 ja suomeksi klo 20. Opastus kestää 30 min.

Cafe Kuntsi on avoinna klo 11-22 ja myös Sisäsataman terassi on auki säävarauksella.

Sisäsataman terassilla on lauantaina Vaasan Kuorofestivaalin pop up -konsertteja. Iin mieslaulajat esiintyvät klo 16.30–16.50, Renascenti klo 16.50–17.10 ja Sunny Singers klo 17.10–17.30.

Yleisöopastuksilla voit tutustua Hedmanin kokoelmaan

Pohjanmaan museossa pidetään lauantaina 18.5. yleisöopastukset Hedmanin kerroksessa klo 13 ruotsiksi ja klo 14 suomeksi. Opastuksella tutustutaan vaasalaisen lääkärin Karl Hedmanin (1864-1931) keräämään arvokkaaseen ja valtakunnallisestikin merkittävään kokoelmaan, johon kuuluu suomalaista ja ulkomaista taidetta sekä koruja ja antiikkiesineistöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Markus Paavola
Kuva: Markus Paavola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme