Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museot ovat avoinna Taiteiden yönä 6.8.

Jaa

Vaasan kaupungin museoihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi Taiteiden yönä torstaina 6.8.2020 klo 15–22. Tikanojan taidekodin pihassa nähdään valoinstallaatio.

Vaasan kaupungin museoista avoinna ovat Tikanojan taidekoti, Kuntsin modernin taiteen museo ja Pohjanmaan museo. Museoihin on maksuton sisäänpääsy.

Pidennetyn aukiolon myötä museot avautuvat yleisölle torstaina 6.8. poikkeuksellisesti klo 15 alkaen.

Tänä vuonna Taiteiden yössä ei järjestetä perinteisiä opastuskierroksia, mutta paikalla on keskusteluoppaita, jotka kertovat esillä olevista näyttelyistä. Museoissa on tarjolla myös teossuunnistusta.

–Itsenäisesti kierrettävät radat sopivat erityisesti lapsiperheille ja suorituksesta saa pienen palkkion, vinkkaa vs. yleisötyön päällikkö Liisa Palomäki.

Ohjelmaa myös museoiden edustoilla

Pohjanmaan museon pihassa on ulkoleikkivälineitä, keppihevosrata ja asfalttipiirustusta. Myös Kuntsin modernin taiteen museon edustalla voi piirtää asfalttiin.

Tikanojan taidekodin puutarhassa on Aija Valtonen-Loukon ja Nina Sivénin valoinstallaatio. Teos on nähtävillä pimenevässä elokuun illassa koko illan ja yön.

Pohjanmaan museon kahvilassa on myynnissä makeita ja suolaisia herkkuja sekä lapsille värityskuvia väritettäväksi. Kuntsin kahvilatilassa on myyntibasaari, jossa voi tehdä edullisia löytöjä museon tuotteista klo 15-21.

Päivittyvät tiedot Taiteiden yön ohjelmasta löydät Vaasan kaupungin museoiden kotisivuilta https://vaasankaupunginmuseot.fi/ ja museoiden sosiaalisen median kanavilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vs. yleisötyön päällikkö Liisa Palomäki
Vaasan kaupungin museot
puh. 040 357 9714
liisa.palomaki@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme