Kokkolan kaupunki

Muutoksia aukioloaikoihin kesällä 2022

Jaa

Kesäkausi aiheuttaa muutoksia kaupungin palveluiden aukioloaikoihin. Muutokset päivittyvät verkkosivulle kokkola.fi.

Kaupungintalon asiakaspalvelupiste palvelee 13.6. alkaen rajoitetusti. Asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 9-15 puhelimitse (040 8065 001, 040 8065 002, 040806 5020) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kokkola.fi.

Heinäkuussa kaupungintalo on suljettu 4.-31.7. Sähköiset palvelut ovat käytössä koko kesän ajan, samoin puhelinasiointi on mahdollista.

Liikuntatilojen ja kirjastojen kesän aukioloaikatiedot verkkosivulla kokkola.fi.

Lue lisää

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme