Uudenmaan ELY-keskus

Muutoksia Helsingintien (tie 170) liikenteelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla kevyen liikenteen väylän rakentamisen vuoksi

Jaa

Kevyen liikenteen väylän rakentaminen välillä Tyysterintie- Ernestas aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Helsingintien (mt 170) varrelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla. Rakennustyöt alkoivat syksyllä 2020 ja valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2021. Rakennustyö ei kuitenkaan aiheuta mitään häiriöitä moottoritielle.

Porvoossa Munkbyn risteyssillan kohdalla rakentaminen aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin. Ensimmäisen vaiheen liikennejärjestelyt alkoivat torstaina 8.4.2021. Ensimmäisessä vaiheessa on käytössä liikennevalot arkisin klo 7.00.– 16.00., ja tuolloin käytössä on vain yksi ajokaista (n. 300 m matkalla). Arkisin klo 16.00.– 7.00. ja viikonloppuisin molemmat ajokaistat ovat käytössä. Työn ensimmäinen vaihe kestää huhtikuun loppuun saakka. Seuraavan vaiheen liikennejärjestelyistä tiedotamme erikseen. Liikennejärjestelyt säilyvät paikalla heinäkuun loppuun asti. Nopeusrajoitus kohteessa on 30 km/h.

Karttalinkki siltapaikalle

Munkbyn silta

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Hyvinkään Tieluiska Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jukka Aro, ELY-keskus, puh. 0295 021 269
Työmaapäällikkö Juha Suvinen, Hyvinkään Tieluiska Oy, puh. 0405293593
Valvontakonsultti Juha Taiponen, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 0400553489

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme