Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Muutoksia liikenteeseen Itäväylältä Viikintielle: silta suljetaan ja liikenne kiertoreitille

Jaa
Viikintien liittymässä Itäväylällä käynnistyy kahden ramppisillan peruskorjaus maanantaina 8. toukokuuta. Viikintielle johtava silta suljetaan töiden ajaksi, arviolta lokakuun loppuun saakka. Kiertotie Viikin suuntaan kulkee Itäväylältä pohjoiseen Siilitien rampin, Mekaanikonkadun, Sahaajankadun ja Viilarintien kautta.
Työmaan kiertoreitti
Työmaan kiertoreitti

Viikintieltä Itäväylälle johtava ramppisilta on liikenteen käytössä peruskorjauksen ajan. Siltaa joudutaan kuitenkin kaventamaan. Työt eivät vaikuta jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kulkuun.

Urakassa uusitaan metroradan ylittävien siltojen asfaltoinnit ja vesieristeet sekä kansien vaurioituneet betonipinnat, siltojen reunapalkit ja kaiteet. Muita töitä ovat muun muassa valaistuksen uudistaminen sekä vaurioituneiden rakenneosien kunnostus.

Urakoitsija on Tehan Oy. Työ valmistuu lokakuun 2023 lopussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Mervi Anttilainen
vastaava työnjohtaja
Tehan Oy
puh. 040 150 4093
mervi.anttilainen@tehan.fi


Tilaaja:
Samuli Sadeharju 
projektipäällikkö 
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 040 6898174 
samuli.sadeharju@hel.fi 

Kuvat

Työmaan kiertoreitti
Työmaan kiertoreitti
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Tutkimustulos: automaattivalvonta vähentänyt suuria ylinopeuksia Helsingissä24.5.2023 12:31:30 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on lisännyt automaattista liikennevalvontaa liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Tuore tutkimus vahvistaa automaattivalvonnan vähentävän tehokkaasti suuria ylinopeuksia paitsi valvontapisteen välittömässä läheisyydessä, mutta myös valvontapisteen jälkeisellä katuosuudella. Arvion mukaan automaattinen liikennevalvonta voisi vähentää henkilövahinko-onnettomuuksien määrää tutkittujen kohteiden kaltaisilla alueilla noin kymmenyksellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme