Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutoksia Sepänkyläntien liikennejärjestelyihin

Jaa

Sepänkyläntien liikennejärjestelyihin tehdään muutoksia loppuvuoden aikana. Himalajankadun ja Myllykadun välisellä osuudella ollut tilapäinen kulkuväylä poistuu, jonka lisäksi Sairaskodinkadun ja Opistokadun välillä oleva jalkakäytävä muutetaan yhdistetyksi kävely- ja pyörätieksi.

Kuva: Vaasan kaupunki/ Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki/ Mikael Matikainen

Viikolla 51 Sepänkyläntien eteläpuolinen jalkakäytävä muutetaan tilapäisesti yhdistetyksi kävely- ja pyörätieksi Sairaskodinkadun ja Opistokadun välillä. Muutoksella varaudutaan Sepänkyläntien varressa tapahtuvaan täydennysrakentamiseen. Alueelle lisätään ”yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä ” -liikennemerkkejä tämän viikon aikana.

Viikolla 52 Himalajankadun ja Myllykadun väliselle osuudelle tehty tilapäinen pyörätie ja jalkakäytävä poistuu käytöstä. Muutoksen jälkeen molemmat ajokaistat ovat jälleen autoilijoiden käytössä normaalisti.

Ratkaisuilla yritetään parantaa pyöräliikenteen sujuvuutta ja varmistaa, että talvikunnossapito alueella onnistuu mahdollisimman hyvin.

Yhteyshenkilöt

Jukka Talvi
Kuntatekniikan johtaja
+358 40 831 1550
jukka.talvi@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki/ Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki/ Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme