Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Muutos Pohteen Matkakeskuksen toiminnassa Oulussa

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelumatkojen välitykseen tulee muutos tiistain 7.3. ja keskiviikon 8.3. välisenä yönä. Muutos koskee vain oululaisia palvelun käyttäjiä. Muutos ei koske Onni-palveluliikennettä.

Oulussa Matkapalvelukeskus vastaa edelleen päiväsaikaan tapahtuvasta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisesta kuljetuspalvelujen välityksestä. Iltaisin ja viikonloppuisin kuljetuspalvelujen välittäjänä toimii ulkoinen palveluntuottaja. 

Ulkoinen palveluntuottaja vaihtuu nopealla aikataululla aikaisemman palveluntuottajan konkurssin vuoksi. Muutokseen on varauduttu ja järjestelmää on testattu. Muutoksen ei pitäisi vaikuttaa välitystoimintaan. 

Uusi palveluntuottaja on Dynava Oy. Yhtiöllä on kokemusta matkojen välitystoiminnasta ja palvelualue on heille tuttu.

Matkapalvelukeskuksen puhelinnumero 08 558 44015 säilyy ennallaan.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Matkapalvelukeskus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Mikkola
Vastualuepäällikkö
044 703 6472
minna.j.mikkola (at) pohde.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme