Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutos tiedotteeseen: Taikahuilun varjolla -esitys tarjoilee suosikkioopperan aivan uudella tavalla!

Jaa
W.A. Mozartin säveltämän Taikahuilu-oopperan pohjalta on Kuula-opiston ja Pikku Aasin nukketeatterin yhteistyönä syntynyt aivan uudenlainen, kieleen perustumaton esitys, Taikahuilun varjolla.

Muuttunut tieto: Ukrainalaislapsille perheineen suunnattu esitys on peruuntunut. 

Esityksessä Taikahuilu-oopperan tarina kerrotaan kokonaan ilman sanoja, musiikin ja varjoteatterin keinoin.

Esityksen musiikista vastaavat Vaasan kaupungin Kuula-opiston huilu-, viulu-, sello- sekä piano-oppilaat ja varjoteatterista Pikku Aasin nukketeatteri. Oopperaelämystä täydentää Taikonin kuvataideryhmien Taikahuilu-aiheinen näyttely, joka on esillä Kuula-opiston aulassa.

Oopperasta esitetään lyhennetty, noin 30 minuutin versio.

  • Kaikille avoin esitys: la 23.4. klo 13
  • Tilausesitykset lähialueen kouluille: ti 26.4. klo 9 ja 10

Kaikki esitykset pidetään Kuula-opiston Toivo Kuula –salissa (Laivakatu 16). Esitykset ovat maksuttomia.

Esityksen ovat valmistaneet Cosimo Galiano ja Anna Lamouche Pikku Aasin nukketeatterista sekä noin 20 Kuula-opiston oppilasta ohjaajiensa Sanna Mikkola-Blombergin, Anna Roosin, Anton Ylikallion, Selja Saineen, Salla Knifin ja Johanna Toppisen johdolla. TaiKonin kuvataideryhmiä on ohjannut Alli Alho.

Yhteyshenkilöt

Kuula-opisto, Sanna Mikkola-Blomberg, puh. 040 5750 243

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme