Basam Books

Muuttuvassa työelämässä on ensisijaisen tärkeää hankkia uusia taitoja ja päivittää omaa osaamista – uutuuskirja kertoo, miten onnistut tässä!

Jaa

Työelämän murroksesta juontuvat taitotarpeet ovat suosittu aihe julkisessa keskustelussa. Harvoin kuitenkaan kerrotaan, miten yksittäinen ihminen pärjää työelämän myllerryksessä, tai, miten hän voisi kehittää osaamistaan. Sanna Eulenberger puuttuu tähän epäkohtaan uudessa kirjassansa ”Vapaalla tyylillä taitajaksi”.

”Vapaalla tyylillä taitajaksi” (Basam Books 2021)
”Vapaalla tyylillä taitajaksi” (Basam Books 2021)

”Meidän on aika määritellä koko työn käsite uudelleen.”

Monet työikäisistä ovat kouluttautuneet vielä periaatteella ”yksi koulutus, yksi ammatti”. Se ei tulevaisuudessa enää riitä. Meille kertyy työelämässä useita ammatteja jatkuvan työn lomassa oppimisen kautta. Työnantajien odotukset muuttuvat koko ajan sen mukaan, minkälaisia paineita ympäristö asettaa toiminnalle. Oppimistaidot voivat kuitenkin olla pitkän tauon jälkeen ruosteessa ja opiskelu saattaa tuntua liian isolta urakalta nopeatempoisen työn ja arjen ohella. 

Sanna Eulenbergerin Vapaalla tyylillä taitajaksi (Basam Books 2021) on käytännön taitokirja ja rohkaisu kaikille kasvuhaluisille. Kirja sisältää käytännön harjoituksia, vinkkejä sekä haastatteluja, joissa parikymmentä aikuisoppijaa jakavat omia kokemuksiaan.

”Työelämä on muuttunut valtavalla vauhdilla viimeisten vuosikymmenien aikana eivätkä aikoinaan kouluissa opitut toimintamallit enää päde. Itse uskon kuitenkin vahvasti, että kaikki voivat pärjätä myös tulevaisuuden työelämässä, kunhan löytävät itselleen sopivimmat kasvutyylit”, kirjailija kertoo.

Kirja kannustaa heittäytymään oppimiseen ja osoittaa, että pienetkin teot voivat johtaa merkittäviin tuloksiin. Erilaiset käytännön harjoitukset auttavat tunnistamaan sekä kasvuun liittyviä tunnekokemuksia ja vahvuuksia että asenteita ja uskomuksia, jotka puolestaan hidastavat kehittymistä. Vinkit ja harjoitukset on laadittu siten, että jokainen voi ottaa käyttöön juuri omiin taipumuksiinsa sopivimman tavan ja halutessaan kokeilla nipullisen uusia.

”Halusin kirjoittaa taitokirjan, joka auttaisi ihmisiä luomaan tolkkua heitä työelämän pyörteissä heittelevään myräkkään. Halusin tehdä sisältöä, joka auttaisi lukijaa samalla rakentamaan kestävän kasvualustan tarjoamalla elinikäiseen, jatkuvaan oppimiseen käytännöllisiä työkaluja – omalla tyylillä, vapaana kouluaikojen oppien kahleista ja sopivan pienin askelin arkeen annosteltuina”, Eulenberger kiteyttää.

Tervetuloa viettämään Vapaalla tyylillä taitajaksi -kirjan julkistamistilaisuutta Helsingin Akateemiseen Kirjakauppaan keskiviikkona 13.10. klo 16.30 alkaen!

Tapahtumaan voi osallistua paikan päällä tai etänä verkon välityksellä.

Lisää tietoja tapahtumasta löydät Facebookista: fb.me/e/1OfhMCekn

Kirjailijasta

Sanna Eulenberger on kokenut ohjaustyön taitaja, joka on opastanut aikuisia yli 30 vuotta niin oppilaitoksissa kuin yrityksissä. Lisäksi hänellä on pitkä työura asiakaslähtöisten palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen parissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:

Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

”Vapaalla tyylillä taitajaksi” (Basam Books 2021)
”Vapaalla tyylillä taitajaksi” (Basam Books 2021)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme