Digi- ja väestötietovirasto

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola flyttar – Avvikelser i besöken på servicestället på grund av flytten

Dela

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola flyttar i månadsskiftet april-maj.

På grund av flytten är Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas serviceställe i Kouvola stängt från onsdag 27.4 till fredag 29.4.2022.

Ämbetsverkets besökskundservice i Kouvola är ännu tisdagen den 26.4.2022 öppen med tidsbokning på den gamla adressen Vuorikatu 1.

Vår telefontjänst och e-tjänst betjänar normalt under hela flyttningen.

De nya lokalerna öppnas för besök den 4.5. – Tidsbokningen påskyndar uträttandet av ärenden

Från och med den 4.5.2022 betjänar Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas kundtjänst åter besökskunderna på den nya adressen Valimontie 5.

Besökskundservicen är i huvudsak öppen med tidsbokning, så vi rekommenderar att du bokar tid på förhand. Utan tidsbokning betjänar vi på servicestället i Kouvola onsdagar kl. 9-12.

De flesta ärenden kräver inte ett personligt besök hos Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, utan kan enkelt skötas via elektroniska kanaler eller via telefontjänsten. De elektroniska servicekanalerna finns samlade på adressen https://dvv.fi/sv/kommunicera-elektroniskt-med-oss.

Om ditt ärende ändå kräver ett besök, boka en mötestid på förhand till vårt serviceställe på https://dvv.fi/tidsbokning eller genom att ringa det tjänstespecifika ärendenumret. På så sätt undviker du onödigt väntande i våra kundservicelokaler.

Närmare kontaktuppgifter till våra tjänster finns på Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas webbsida på adressen https://dvv.fi/sv/privatpersonernas-kundbetjaning.

Nyckelord

Om

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)http://dvv.fi

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata främjar digitaliseringen av samhället, tryggar tillgången till information och erbjuder tjänster för kundernas livshändelser.

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata sörjer för den grundläggande administrationen av befolkningsdatasystemet och digitaliseringen av samhället. Till myndighetens uppgifter hör bland annat borgerliga vigslar, namn- och adressändringar, förmynderskaps- och intressebevakningsärenden, administration av befolkningsdatasystemet, utveckling av lösningar för elektronisk identitet samt utveckling och underhåll av centraliserade stödtjänster för e-tjänster. Dessa stödtjänster för e-tjänster omfattar bland annat Suomi.fi-webbtjänsten, elektroniska myndighetsmeddelanden (Suomi.fi-meddelanden) samt fullmakter att sköta ärenden för andras räkning (Suomi.fi-fullmakter).

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata inrättades år 2020 och lyder under finansministeriet. Ämbetsverket uppstod 1.1.2020 när Befolkningsregistercentralen och magistraterna sammanförs till en ny helhet.

http://dvv.fi/sv

Följ Digi- ja väestötietovirasto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Digi- ja väestötietovirasto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum