WSOY

Myrkky-kirja kolmanteen painokseen alle viikossa

Jaa

Vepe Hännisen koostamassa Myrkyssä Jari Aarnio kertoo omin sanoin huumepoliisien kovasta työstä, toimintatavoista ja niihin liittyvistä vaaroista. Kirja ilmestyi 30.8. ja alle viikossa siitä on otettu jo kolmas painos. Myrkky on nyt saatavilla painetun kirjan lisäksi e- ja äänikirjana.

Myrkky on kertomus Aarnion pitkälle vankilatuomiolle vieneistä tapahtumista, joiden taustalla on huomattavan paljon kulissien takaisia järjestelyjä. Teos perustuu Aarnio-jutun esitutkintamateriaaliin, oikeuden tuomioihin, oikeudessa lausuttuun ja tätä kirjaa varten tehtyihin autenttisiin henkilöhaastatteluihin sekä median julkaisemiin tietoihin.

Arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Julkunen,
timo.julkunen@bonnierbooks.fi

Avainsanat

Kuvat

Vepe Hänninen, Jari Aarnio: Myrkky, kansi
Vepe Hänninen, Jari Aarnio: Myrkky, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme