Naantalin Kylpylä

Naantaliin avataan uusi pop-up-ravintola Macha

Jaa

Naantalin Kylpylässä avataan 11.12.2019 uusi pop-up-ravintola. Asian fusion -ravintola Machassa koet Japanin, Korean ja Vietnamin maut suloisessa fuusiossa. Ravintola on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin aina helmikuun alkuun asti.

Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.

Naantalin Kylpylän uusi pop-up-ravintola fuusioi rohkeasti

Asian fusion -ravintola Macha avaa ovensa Naantalin Kylpylässä ke 11.12.2019. Macha yhdistelee japanilaisen, vietnamilaisen ja korealaisen keittiön makuja ja tarjoilee sekä perinteikkäitä että innovatiivisia annoksia. Ravintolassa ruoanlaitto itsessäänkin on taidetta, sillä annokset valmistetaan avokeittiössä. Machan miljöö henkii aasialaisia vaikutteita rennon tyylikkäästi, luoden ikimuistoisille makumatkoille täydelliset puitteet.

Pop-up-ravintolaidean isä, keittiömestari Riccardo Soldati luonnehtii koko projektia tutkimusmatkana. "Paitsi että tarjoamme taas vaihtelua Naantalin ravintolatarjontaan mielenkiintoisella tavalla, tämä on antanut uutta myös omaan tekemiseeni", mm. pho-keiton saloihin perehtynyt Riccardo kertoo. "On myös hauska nähdä, miten konsepti otetaan vastaan näin joulun alla", hän jatkaa.

Macha tuokin sopivasti vaihtelua myös jouluruokiin niin kylpylävieraille kuin muillekin lähiseudun kulinaristeille. Menulta voi valita mm. tuoretta sushia, mausteista keittoa tai jotain rapsakaksi paistettua – Machassa tarjoillaan autenttisia Aasian makuja aina ramenista kimchiin. 

Ravintola Macha on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin helmikuun alkuun asti. 

Ravintola Macha

Naantalin Kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali
Aukioloajat: https://www.naantalispa.fi/macha-fusion-restaurant/

Tiedustelut ja varaukset: p. 02 44 55 599 | restaurants@naantalispa.fi tai online www.naantalispa.fi

Avainsanat

Kuvat

Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Lataa
Macha fuusioi Japanin, Korean ja Vietnamin keittiöiden makuja.
Macha fuusioi Japanin, Korean ja Vietnamin keittiöiden makuja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Kreisideittailua ja hääkomediaa Naantalissa - Kylpyläteatteri sai jatkoa20.10.2017 13:55:30 EESTTiedote

Viime vuonna Naantalin Kylpylän ja Linnateatterin aloittama yhteistyö saa jatkoa tänä syksynä - Kylpylän tapahtumaravintola Paviljongissa nähdään peräti kaksi näytelmää, Sinisilmäisyydestä sakotetaan sekä uutuuskomedia Kaaso & Bestman pulassa. Tarkoituksena on tarjota teatteria sekä syysiltojen piristykseksi että pikkujoulurientoihin. Erityistä huomiota on kiinnitetty näytösten osallistavuuteen, ja marraskuun ensimmäisenä päivänä kokeillaan myös ihan uutta konseptia, teatteritreffejä.

Taistele aikaa vastaan Naantalin Kylpylässä - Naantalin ensimmäiset huonepakopelit avataan helmikuussa13.1.2017 08:21:00 EETTiedote

Naantalin Kylpylän elämystarjonta monipuolistuu entisestään, kun Naantalin ensimmäiset huonepakopelit avataan Kylpylässä 17.2.2017. Jännitystä ja onnistumisen riemua tarjoavat pulmahuoneet toteutetaan yhteistyössä valtakunnallisesti toimivan Escape Events Finland Oy:n kanssa. Naantali on laadukkaista ja monipuolisista peleistään tunnetun yrityksen ensimmäinen aluevaltaus Lounais-Suomessa. Pelaamaan ovat tervetulleita niin kaveriporukat, perheet kuin yritysryhmätkin. Kolmen pulmahuoneen kokonaisuus mahdollistaa samanaikaisen pelin ja leikkimielisen kisailun isommallekin porukalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme