Naantalin Kylpylä

Naantaliin avataan uusi pop-up-ravintola Macha

Jaa

Naantalin Kylpylässä avataan 11.12.2019 uusi pop-up-ravintola. Asian fusion -ravintola Machassa koet Japanin, Korean ja Vietnamin maut suloisessa fuusiossa. Ravintola on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin aina helmikuun alkuun asti.

Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.

Naantalin Kylpylän uusi pop-up-ravintola fuusioi rohkeasti

Asian fusion -ravintola Macha avaa ovensa Naantalin Kylpylässä ke 11.12.2019. Macha yhdistelee japanilaisen, vietnamilaisen ja korealaisen keittiön makuja ja tarjoilee sekä perinteikkäitä että innovatiivisia annoksia. Ravintolassa ruoanlaitto itsessäänkin on taidetta, sillä annokset valmistetaan avokeittiössä. Machan miljöö henkii aasialaisia vaikutteita rennon tyylikkäästi, luoden ikimuistoisille makumatkoille täydelliset puitteet.

Pop-up-ravintolaidean isä, keittiömestari Riccardo Soldati luonnehtii koko projektia tutkimusmatkana. "Paitsi että tarjoamme taas vaihtelua Naantalin ravintolatarjontaan mielenkiintoisella tavalla, tämä on antanut uutta myös omaan tekemiseeni", mm. pho-keiton saloihin perehtynyt Riccardo kertoo. "On myös hauska nähdä, miten konsepti otetaan vastaan näin joulun alla", hän jatkaa.

Macha tuokin sopivasti vaihtelua myös jouluruokiin niin kylpylävieraille kuin muillekin lähiseudun kulinaristeille. Menulta voi valita mm. tuoretta sushia, mausteista keittoa tai jotain rapsakaksi paistettua – Machassa tarjoillaan autenttisia Aasian makuja aina ramenista kimchiin. 

Ravintola Macha on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin helmikuun alkuun asti. 

Ravintola Macha

Naantalin Kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali
Aukioloajat: https://www.naantalispa.fi/macha-fusion-restaurant/

Tiedustelut ja varaukset: p. 02 44 55 599 | restaurants@naantalispa.fi tai online www.naantalispa.fi

Avainsanat

Kuvat

Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Uusi pop-up-ravintola Macha avataan Naantalin Kylpylässä 11.12.2019.
Lataa
Macha fuusioi Japanin, Korean ja Vietnamin keittiöiden makuja.
Macha fuusioi Japanin, Korean ja Vietnamin keittiöiden makuja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Naantalin Kylpylässä panostetaan pikkujouluihin17.9.2020 14:31:41 EEST | Tiedote

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylässä koetaan ennennäkemätön pikkujoulushow, joka on suunniteltu varta vasten Kylpylän Paviljongin lavalle – ja tällä kertaa myös sen ympärille. Yhdessä paikallisen tapahtuma-alan yrityksen Viihdy Turun kanssa toteutettava show tuo kylpylälle kansainvälisesti palkittua sirkusta, akrobatiaa, live-musiikkia ja tietysti yllätyksiä. XmasPERIENCE:n ensi-ilta on pe 13.11. ja tapahtumailtoja järjestetään Kylpylällä yhteensä seitsemän aina perjantaisin ja lauantaisin.

Lääkärit kokoontuvat Naantalissa jo 20. kerran6.2.2020 11:00:09 EET | Uutinen

TULES TURKU -seminaari järjestetään Naantalin Kylpylässä jo 20. kerran 7.-8.2.2020. Tilaisuus on käytännön tietopaketti lääkäreille, jotka hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia ja urheilijoita. Tänä vuonna kuullaan myös poimintoja seminaarin 20-vuotisen historian ajalta. Seminaarin kotipaikka on ollut alusta lähtien Naantalin Kylpylä, ja senjärjestää Paavo Nurmi -keskus yhteistyössä Turunmaan Duodecim-seuran kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme