Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä puolustaa paikkaansa Suomen parhaana hotellina

Jaa

Vuonna 2019 Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaana hotellina. Tänä vuonna panokset kovenevat, kun Kylpylä ei ainoastaan puolusta titteliään, vaan kisaa kolmessa muussakin kategoriassa, myös Suomen ulkopuolella. Äänestys on nyt käynnissä ja jatkuu 17.8. asti. Palkinnot jaetaan syyskuun lopussa järjestettävässä gaalassa.

Naantalin Kylpylä puolustaa titteliään Suomen parhaana hotellina kansainvälisessä palkintogaalassa.
Naantalin Kylpylä puolustaa titteliään Suomen parhaana hotellina kansainvälisessä palkintogaalassa.

Naantalin Kylpylä puolustaa titteliään Suomen parhaana hotellina World Travel Awards -gaalassa syyskuussa. Tähän matkailualan Oscareiksi kutsuttuun palkintogaalaan osallistuu vuosittain alan “creme de la creme”. Taisto Suomen kärjestä on jälleen kova, sillä samaan kilpasarjaan on nominoitu Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage

Eikä tässä kaikki – Naantalin Kylpylä pokkasi tänä vuonna kisapaikan myös kolmessa muussa sarjassa. Palkintoraadilta ei siis ole jäänyt huomaamatta kylpylän uudistukset, sillä uudet, uniikit teemasviitit käyvät mittelöä Suomen parhaan sviitin tittelistä, ainoana edustajana Helsingin ulkopuolelta. Samoin Suomen parhaan business-hotellin tittelistä Kylpylä kilpailee yksinomaan helsinkiläisten kilpakumppaneiden kanssa. 

Sarjan kruunaa vielä poikkeuksellinen nominaatio Euroopan parhaan leisure-resortin kategoriassa. Tässä sarjassa Kylpylä on mukana ainoana pohjois-eurooppalaisena kohteena etelä- ja itä-eurooppalaisten resorttien joukossa.

Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen kertoo, että äänestyksessä ratkaisevat sekä asiakkaiden että alan asiantuntijoiden äänet. "Kisassa pärjäämiseen tarvitaankin ehdottomasti asiakkaiden tuki, mikä tekee voitosta tietysti entistä hienomman. Uskon, että meillä on erinomaiset mahdollisuudet voittoon tänäkin vuonna, jopa useassa kategoriassa", Hakkarainen sanoo.

Euroopan alueella äänestys päättyy 17.8.2020. Palkinnot jaetaan syyskuun lopussa järjestettävässä gaalassa. Äänestämään pääsee World Travel Awards -sivustolla: https://www.worldtravelawards.com/award-finlands-leading-hotel-2020

World Travel Awards 

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaiden toimijoiden esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään sitä pidetään alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on kaikille matkailualan toimijoille aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin. Voittajat ratkaistaan äänestyksellä, jossa suosikkiaan äänestävät sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset. Lue lisää: https://www.worldtravelawards.com

Avainsanat

Kuvat

Naantalin Kylpylä puolustaa titteliään Suomen parhaana hotellina kansainvälisessä palkintogaalassa.
Naantalin Kylpylä puolustaa titteliään Suomen parhaana hotellina kansainvälisessä palkintogaalassa.
Lataa
Vuonna 2020 Naantalin Kylpylä kisaa myös sarjassa Finland's Leading Hotel Suite. Täysin uusissa teemasviiteissä on neljä eri teemaa, kuvassa Romantic Suite.
Vuonna 2020 Naantalin Kylpylä kisaa myös sarjassa Finland's Leading Hotel Suite. Täysin uusissa teemasviiteissä on neljä eri teemaa, kuvassa Romantic Suite.
Lataa
Naantalin Kylpylä on ehdolla myös sarjoissa Europe's Leading Leisure Resort sekä Finland's Leading Business Hotel.
Naantalin Kylpylä on ehdolla myös sarjoissa Europe's Leading Leisure Resort sekä Finland's Leading Business Hotel.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Naantalin Kylpylässä panostetaan pikkujouluihin17.9.2020 14:31:41 EEST | Tiedote

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylässä koetaan ennennäkemätön pikkujoulushow, joka on suunniteltu varta vasten Kylpylän Paviljongin lavalle – ja tällä kertaa myös sen ympärille. Yhdessä paikallisen tapahtuma-alan yrityksen Viihdy Turun kanssa toteutettava show tuo kylpylälle kansainvälisesti palkittua sirkusta, akrobatiaa, live-musiikkia ja tietysti yllätyksiä. XmasPERIENCE:n ensi-ilta on pe 13.11. ja tapahtumailtoja järjestetään Kylpylällä yhteensä seitsemän aina perjantaisin ja lauantaisin.

Lääkärit kokoontuvat Naantalissa jo 20. kerran6.2.2020 11:00:09 EET | Uutinen

TULES TURKU -seminaari järjestetään Naantalin Kylpylässä jo 20. kerran 7.-8.2.2020. Tilaisuus on käytännön tietopaketti lääkäreille, jotka hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia ja urheilijoita. Tänä vuonna kuullaan myös poimintoja seminaarin 20-vuotisen historian ajalta. Seminaarin kotipaikka on ollut alusta lähtien Naantalin Kylpylä, ja senjärjestää Paavo Nurmi -keskus yhteistyössä Turunmaan Duodecim-seuran kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme