Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä Suomen paras hotelli

Jaa

Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa 8.6.2019. Tässä matkailualan Oscareiksi kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä pokkasi ykkössijan sarjassa Finland’s Leading Hotel 2019.

Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2019.
Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2019.

Uudistunut kylpylöiden pioneeri vei hotellisarjan voiton

Kansainvälinen World Travel Awards -gaala pidettiin 26. kerran Madeiralla 8.6.2019. Tässä ”matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä voitti kategorian Finland’s Leading Hotel 2019. Muut samaan kilpasarjaan nominoidut hotellit olivat Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage

Suomen kylpylätoiminnan pioneerina tunnetussa Naantalin Kylpylässä on viimeisen reilun vuoden aikana tehty rutkasti uudistuksia. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Kesäkuun aikana valmistuvat vielä teemalliset presidentinsviitit. Upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin viime tammikuussa. Uudistusten yhteydessä päivitettiin myös Naantalin Kylpylän visuaalinen ilme ja verkkosivustot. 

”Palkintogaalassa saamamme tunnustus on merkki vahvasta brändistämme sekä siitä, että uuttera uudistustyö on kannattanut”, iloitsee myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen. ”Voitto tuntuu erityisen hienolta myös siksi, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset”, hän jatkaa.

Naantalissa on käynnistynyt juuri vuoden vilkkain kausi. ”Voittojuhlille ei näin kesäsesongin kynnyksellä juuri jää aikaa, mutta totta kai äänestäjien kiittäminen kakkukahvein kuulu asiaan”, Hakkarainen kertoo. ”Torille emme sentään lähde - voittokahvit katetaan Kylpylällä to 13.6. klo 14-16”, hän vinkkaa. 

World Travel Awards

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaimmiston esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään se tunnetaan alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.
Lisätietoja: www.worldtravelawards.com

Kuvapyynnöt ja tutustumisvierailut:

Jutta Ruusunen
Viestinnän suunnittelija 
jutta.ruusunen@sunborn.fi

Lisätiedot ja haastattelut:

Joni Hakkarainen
Myynti- ja markkinointijohtaja / Sunborn Group
joni.hakkarainen@sunborn.fi
+358 44 55 66 285

 

Avainsanat

Kuvat

Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2019.
Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2019.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylässä panostetaan pikkujouluihin17.9.2020 14:31:41 EESTTiedote

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylässä koetaan ennennäkemätön pikkujoulushow, joka on suunniteltu varta vasten Kylpylän Paviljongin lavalle – ja tällä kertaa myös sen ympärille. Yhdessä paikallisen tapahtuma-alan yrityksen Viihdy Turun kanssa toteutettava show tuo kylpylälle kansainvälisesti palkittua sirkusta, akrobatiaa, live-musiikkia ja tietysti yllätyksiä. XmasPERIENCE:n ensi-ilta on pe 13.11. ja tapahtumailtoja järjestetään Kylpylällä yhteensä seitsemän aina perjantaisin ja lauantaisin.

Lääkärit kokoontuvat Naantalissa jo 20. kerran6.2.2020 11:00:09 EETUutinen

TULES TURKU -seminaari järjestetään Naantalin Kylpylässä jo 20. kerran 7.-8.2.2020. Tilaisuus on käytännön tietopaketti lääkäreille, jotka hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia ja urheilijoita. Tänä vuonna kuullaan myös poimintoja seminaarin 20-vuotisen historian ajalta. Seminaarin kotipaikka on ollut alusta lähtien Naantalin Kylpylä, ja senjärjestää Paavo Nurmi -keskus yhteistyössä Turunmaan Duodecim-seuran kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme