Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa - Suomen paras hotelli myös 2020

Jaa

Naantalin Kylpylä on palkittu kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa 2.11.2020 kahdessa kategoriassa. Matkailualan Oscareiksikin kutsutussa palkintogaalassa kylpylä pokkasi ykkössijan sarjassa Finland’s Leading Hotel jo toisena vuonna peräkkäin. Lisäksi upouudet, kaksikerroksiset teemasviitit ansaitsivat kisassa Finland’s Leading Hotel Suite -tittelin.

Kylpylän uudet teemasviitit saivat tunnustusta maan parhaina. Saunalliset sviitit ovat kaksikerroksisia ja eri teemoja on neljä. Kuvassa Romantic Suite.
Kylpylän uudet teemasviitit saivat tunnustusta maan parhaina. Saunalliset sviitit ovat kaksikerroksisia ja eri teemoja on neljä. Kuvassa Romantic Suite.

Suomen ykköskylpylähotelli vei jälleen voiton

Kansainvälinen World Travel Awards -gaala järjestettiin 27. kerran 2.11.2020, tällä kertaa verkon välityksellä. Tässä ”matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä voitti sekä kategorian Finland’s Leading Hotel 2020 että Finland's Leading Hotel Suite 2020. Muita samoihin kilpasarjoihin nominoituja hotelleja olivat mm. Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage

"Tänä vuonna panokset kovenivat, kun emme ainoastaan puolustaneet titteliämme, vaan kisasimme myös kolmessa muussa kategoriassa", myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen kertoo.

Voitto tuli kahdessa kategoriassa, minkä lisäksi kylpylä oli nominoitu Suomen parhaan business-hotellin kategoriaan. Sarjan kruunasi poikkeuksellinen nominaatio Euroopan parhaan leisure-resortin kategoriassa, vieläpä ainoana pohjois-eurooppalaisena kohteena viiden etelä- ja itä-eurooppalaisten resortin joukossa. "Menestys on kokonaisuudessaan palkinto pitkäjänteisestä uudistustyöstämme, johon kansainvälinen tunnustus antaa vain lisää virtaa", Hakkarainen jatkaa. Vuosina 2019–2020 kylpylällä onkin tehty mittavia remontteja ja palvelu-uudistuksia, jotka jatkuvat edelleen.

Kiitokset äänestäjille ja henkilökunnalle

Toimitusjohtaja Riikka Arola iloitsee erityisesti siitä, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Lopputuloksesta päättävät nimittäin yksittäiset matkailijat yhdessä alan ammattilaisten kanssa. "Voittomme kertovat siitä, että kylpylä on kohteena arvostettu niin kollegoiden kuin asiakkaiden silmissä - juuri paremmin ei voisi olla", hän kehuu.

Erityiskiitos kuuluu tietysti kylpylän henkilökunnalle: "ilman heitä meillä olisi Naantalissa pelkät seinät – nimenomaan henkilökuntamme luo sydämellisen tunnelman ja erinomaisen asiakaskokemuksen", Arola kiittää.

Kylpylän kisakategoriat

Finland's Leading Hotel - voitto
Finland's Leading Hotel Suite - voitto
Finland's Leading Business Hotel - top 9
Europe's Leading Leisure Resort - top 6

World Travel Awards

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaimmiston esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään se tunnetaan alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.
Lisätietoja: www.worldtravelawards.com

Lisätiedot ja haastattelut:

Joni Hakkarainen
Myynti- ja markkinointijohtaja / Sunborn Group
joni.hakkarainen@sunborn.fi |
+358 44 55 66 285

Kuvapyynnöt ja tutustumisvierailut:

Jutta Ruusunen
Viestintäpäällikkö / Sunborn Group
jutta.ruusunen@sunborn.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Kylpylän uudet teemasviitit saivat tunnustusta maan parhaina. Saunalliset sviitit ovat kaksikerroksisia ja eri teemoja on neljä. Kuvassa Romantic Suite.
Kylpylän uudet teemasviitit saivat tunnustusta maan parhaina. Saunalliset sviitit ovat kaksikerroksisia ja eri teemoja on neljä. Kuvassa Romantic Suite.
Lataa
Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2020.
Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan kansainvälisessä palkintogaalassa Suomen parhaana hotellina 2020.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylälle myönnettiin sertifikaatit vastuullisesta toiminnastaan11.4.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Naantalin Kylpylä on läpikäynyt mittavan vastuullisuusohjelman. Ohjelma on pitänyt sisällään ensin ympäristöohjelma Green Key- sertifikaatin ja tämän jälkeen käynnistyi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) vastuullisuusohjelma. Ohjelma on suunnattu matkailualan toimijoille, ja sen kriteerit täyttävät yritykset saavat käyttöönsä STF-merkin, joka viestittää kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta.

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme