Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä yhteistyöhön Suomen suosituimman koko perheen viihdeohjelman kanssa

Jaa

Naantalin Kylpylä on solminut yhteistyösopimuksen suositun komediaohjelma Putouksen kanssa, jonka 14. tuotantokausi käynnistyy 5.2.2022. MTV3-kanavan lauantai-illoissa nähdään sekä vanhoja tuttuja että ohjelmassa debytoivia uusia tähtiä. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Naantalin Kylpylä on yhteistyökumppanina Putouksen 14. kaudella keväällä 2022.
Naantalin Kylpylä on yhteistyökumppanina Putouksen 14. kaudella keväällä 2022.

Kylpylä innolla mukana

Naantalin Kylpylällä ollaan yhteistyöstä innoissaan. ”Putous on supersuosittu viihdeohjelma, johon suorat lähetykset tuovat oman säväyksensä. Uutta jaksoa odotetaan aina innolla. Se kerää koko perheen yhteen vastaanottimen ääreen, myös meillä”, kuvailee kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen. Kylpylä on ollut vuosien saatossa mukana useissa televisio- ja elokuvaproduktioissa, ja Putous oli luonnollinen valinta uudeksi yhteistyökumppaniksi. ”Putous saa ihmiset hyvälle mielelle ja viihtymään yhdessä, ja sitähän me Naantalin Kylpylälläkin tavoittelemme”,  Hakkarainen hymyilee.

Putouksen 14. kausi tuo hahmot myös kylpylään

Luvassa on jälleen tuttua Putous-menoa. Sketsejä, improvisaatiota, musiikkia sekä tietysti rakastettuja ohjelmaosuuksia kuten TulikoeViikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa tietysti sketsihahmokilpailu uusine hahmoineen, kertoo MTV:n kaupallinen tuottaja Juho Ukkonen.

Kumppanuus Naantalin Kylpylän kanssa näkyy myös sarjan kuvauksissa ja teemoissa. "Putous formaattina tarjoaa kumppaneille luontevat näkyvyysmahdollisuudet ohjelman sisällössä. Ohjelmaan kuuluu olennaisena osana erilaiset kilpailut, jossa voi voittaa palkintoja, ja sketsihahmot on totuttu näkemään vierailemassa hauskoissa kohteissa. Tällä kaudella hahmot pääsevät kylpemään ja myös katsojilla on mahdollisuus päästä kylpylälomalle”, Ukkonen valottaa.

Putous keväällä 2022

Putouksen 14. tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla 5.2.
Jaksot televisioidaan kymmenenä lauantai-iltana klo 19.30 suorana lähetyksenä.
Finaalijakso ja vuoden sketsihahmon paljastus nähdään 9.4.

Avainsanat

Kuvat

Naantalin Kylpylä on yhteistyökumppanina Putouksen 14. kaudella keväällä 2022.
Naantalin Kylpylä on yhteistyökumppanina Putouksen 14. kaudella keväällä 2022.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylälle myönnettiin sertifikaatit vastuullisesta toiminnastaan11.4.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Naantalin Kylpylä on läpikäynyt mittavan vastuullisuusohjelman. Ohjelma on pitänyt sisällään ensin ympäristöohjelma Green Key- sertifikaatin ja tämän jälkeen käynnistyi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) vastuullisuusohjelma. Ohjelma on suunnattu matkailualan toimijoille, ja sen kriteerit täyttävät yritykset saavat käyttöönsä STF-merkin, joka viestittää kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta.

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme