Naantalin Musiikkijuhlat uusii ilmeensä. Tervetuloa lanseeraustilaisuuteen pe 17.12. klo 11 verkossa!

Jaa

Naantalin Musiikkijuhlien viestintää on uudistettu vuoden 2021 aikana. Nyt on aika julkistaa lopputulos: yli 40-vuotiaan festivaalin uusi tunnus sekä syksyllä järjestetyn haun perusteella valittu vuoden 2022 kuvataideteos ja sen tehnyt taiteilija. Teos toimii ensi vuoden visuaalisen ilmeen pohjana.

Naantalin Musiikkijuhlien vuosi-ilme perustuu jatkossa vuosittain valittavaan kuvataideteokseen. Syksyllä 2021 järjestettyyn, ammattitaiteilijoille suunnattuun ensimmäiseen teoshakuun saatiin yli 50 ehdotusta ympäri Suomea. Valittu teos ja sen tehnyt taiteilija julkistetaan 17.12. klo 11 järjestettävässä verkkotilaisuudessa, kuten myös naantalilaisen muotoilijan Miia Liesegangin suunnittelema Musiikkijuhlien uusi logo. Logo perustuu keväällä tehtyihin mielikuvakyselyihin sekä Naantalin Musiikkijuhlien ominaispiirteisiin.

Vuonna 1980 perustettujen Naantalin Musiikkijuhlien historiaan mahtuu monenlaisia visuaalisia ilmeitä ja mielenkiintoisia tarinoita niistä. Virittäydy uuden ilmeen lanseeraustunnelmaan katsomalla oheinen muutaman minuutin pituinen haastattelu, jossa Musiikkijuhlien perustaja ja taiteellinen johtaja Arto Noras kertoo alkuvuosien julistesuunnittelijoista sekä visuaalisen ilmeen merkityksestä Musiikkijuhlille: https://youtu.be/4Tb2ae3-VvM 

Ilmoittaudu mukaan lanseeraustilaisuuteen to 16.12. klo 12 mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/P4fEqHGyAjW2VYcE7 

Toimitamme ilmoittautuneille linkin verkkotilaisuuteen torstaina 16.12.2021.

Varsinainen tiedote kuvamateriaaleineen toimitetaan medialle perjantaina 17.12.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Musiikkijuhlat
PL 46
21101 Naantali

050 5590 186http://www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlat toteutui jälleen runsaana ja korkeatasoisena konserttisarjana20.6.2022 14:19:39 EEST | Tiedote

Naantalin Musiikkijuhlat voitiin toteuttaa normaalisti kesäkuun alussa 7.-18.6.2022 kahden koronavuoden jälkeen. Yli 30 konsertista ja muusta tapahtumasta koostuva kokonaisuus toi Naantalin ja lähimiljöön kirkkoihin ja muihin idyllisiin miljöihin yli 200 taiteilijaa kahdentoista päivän aikana. Festivaali juhlisti niin yleisökonserttien paluuta kuin perustajansa sellisti Arto Noraksen työtä.

Naantalin Musiikkijuhlat muistaa sunnuntaina säveltäjämestari Pendereckiä10.6.2022 15:47:54 EEST | Tiedote

Puolalainen säveltäjä ja kapellimestari Krzysztof Penderecki oli suuri Naantalin Musiikkijuhlien sekä tapahtuman perustaneen Arto Noraksen ystävä, joka vieraili Naantalissa säännöllisesti vuosien ajan. Keväällä 2020 menehtynyttä säveltäjää muistetaan Maestro Penderecki in memoriam -muistokonsertissa sunnuntaina Naantalin kirkossa. Ennen konserttia Kirkkopuistoon istutetaan hänen kunniakseen tammi, jonka tuo Naantalille Puolan suurlähettiläs Piotr Rychlik.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme