Viisas Elämä Oy

Nainen, löydä sykleissä piilevä viisautesi

Jaa
Emilia Vasko-Kujalan ja Noora Mustajoen uutuusteos Naisen syklit perehdyttää lukijan naiseuden sykleissä piilevään viisauteen. Teos tarjoaa lukijoille mahdollisuuden ymmärtää omaa naiseuttaan paremmin maailmassa, jossa alati muuttuvat ärsykkeet ovat saaneet naiset etääntymään omasta luonnollisesta rytmistään.
Kirjailijoiden kuva: Meeri Koutaniemi, Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org
Kirjailijoiden kuva: Meeri Koutaniemi, Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org

”Useimmat naiset kaipaavat omiin kiertoihinsa tutustumiseen apua ja tukea. Näille tutkimusmatkoille haluamme tällä kirjalla tarjota sisarellista kanssakulkijuutta. Emme ole määrittämässä ulkoapäin, minkälaista naiseus on kussakin naisessa, vaan tarkoituksenamme on antaa vihjeitä ja opastaa kohti oman monimutkaisen systeemin parasta asiantuntijuutta.” 

- Emilia Vasko-Kujala ja Noora Mustajoki teoksessa Naisen syklit

Emilia Vasko-Kujalan ja Noora Mustajoen Naisen syklit johdattaa lukijan naisen erilaisiin kiertoihin ja auttaa lukijaa löytämään elämäänsä itsemyötätuntoa, armoa, voimaa ja oikea-aikaisuutta. Teos perehdyttää lukijan muun muassa levon ja toiminnan vaihteluun pohjautuvaan ihmisen ”perussykliin”, kuukautiskierron hormonaaliseen sykliin sekä hienovaraisempaan energeettiseen sykliin. Teoksesta löytyvät harjoitukset auttavat lukijaa tasapainoittamaan omia sisäisiä ja ulkoisia rytmejä. Uutuusteos yhdistää tieteellisiä, kulttuurillisia ja vanhojen viisaustraditioiden näkökulmia, ja se on ensimmäinen suomalainen teos aiheesta.

”Kirja auttaa tunnistamaan syklisyyttä, joka on femiinin energian ytimessä. Se on kirjoitettu kaikille, jotka haluavat laajentaa omaa tietoisuuttaan, ymmärrystään ja älykkyyttään syklisen ajattelun kautta. Kirjan keskiössä on biologinen nainen, mutta kirja ei ole vain biologiselle naiselle – vaan jokaiselle, joka tunnistaa naiseutta itsessään, oli hän esimerkiksi transnainen, muunsukupuolinen tai mies, joka tunnistaa oman femiininsä voimakkaasti.” kertovat Emilia Vasko-Kujala ja Noora Mustajoki uutuusteoksestaan.

Naisen syklit on Emilian ja Nooran kolmas yhteinen kirja naiseudesta. Aiemmin heiltä on julkaistu teokset Nainen omassa voimassaan ja Naisen elämänkaari -tehtäväkirja (Viisas Elämä, 2022).

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem) on henkinen valmentaja, valtiotieteiden maisteri, äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Hän on toiminut aikuiskoulutusalan tehtävissä 20 vuotta, ensin johdon konsulttina, sittemmin hyvinvointialan kouluttajana ja yrittäjänä yhdessä puolisonsa Tommi Kujalan kanssa perustamassaan Kehto Koulussa.

Noora Mustajoki (Hartejpal Kaur) on tietokirjailija, kirjastonjohtaja, uusperheen äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Noora tunnetaan Hidasta Elämää -blogistaan ja häneltä on ilmestynyt myös kaksi joogan filosofiasta ammentavaa kirjaa: Viihdy omassa arjessasi (Otava, 2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (Otava, 2020). 

Emilia Vasko-Kujalan ja Noora Mustajoen Naisen syklit ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 9. 

Kirjanjulkistustilaisuus la 4.3.2023 klo 17-18 Joogafestareilla, Kaapelitehtaan parvella (Kaapeliaukio 3, Helsinki).

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Emilia Vasko-Kujala ja Noora Mustajoki kertovat uutuuskirjastaan Naisen syklit

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijoiden kuva: Meeri Koutaniemi, Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org
Kirjailijoiden kuva: Meeri Koutaniemi, Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org
Lataa
Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org
Kannen kuva: Katja Frange, Kansi: Taivo Org
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme